היי, כרגע יש לי נספרסו קפסולות ומקציף חלב אינדטקציה בנפרד. אני אוהב רק לשתות את הקפה עם כמות גדולה של חלב מוקצף וממותק.
אני חושב שקוראים לסוג הזה קרמה לאטה או קפוצי'נו כפול לאטה אבל אל תתפסו אותי במילה.
חשבתי לשדרג למכונה כמו הפילפס מסדרות 3200 או 5400 בשביל לקבל יותר שדרוג לקפה ובמיוחד להקצפה שאני לא ממש מרוצה ממנה כרגע.
השאלה האם להעדיף דגמים עם ההקצפה האוטומטית? או להעדיף דגמים שמקציפים ידנית דרך צינור מתכת בקיטור?
אני חושש שבהקצפה אוטומטית כמות החלב היא לא ממש גדולה ואני אוהב ממש לעשות לי 250 300 ML חלב בכוס ענקית.
בתור חובב משקאות קפה מבוססי חלב והרבה .. איזו מכונה עדיף?
- boren
-
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3777
- הצטרף: דצמבר 2009
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 493 פעמים
Re: בתור חובב משקאות קפה מבוססי חלב והרבה .. איזו מכונה עדיף?
אם אתה רוצה מכונה אוטומטית זה לא אומר שאתה חייב להתפשר על ההקצפה:15/01/2022 12:17zivmil כתב: ↑ השאלה האם להעדיף דגמים עם ההקצפה האוטומטית? או להעדיף דגמים שמקציפים ידנית דרך צינור מתכת בקיטור?...
מכונה אוטומטית Gaggia Magenta Plus כמכונה ידנית? (הסבר בפנים)
שים לב גם להודעה הזו באותו דיון, שבה אני מסביר איך אפשר לקבל בצורה פחות או יותר אוטומטית את אותה הקצפה איכותית שהמכונה הזו מסוגלת לתת.
אם יש חיסרון למכונה הזו (ולמכונות אוטומטיות אחרות) זה איכות האספרסו עם המטחנה המובנית. אם אתה רוצה גם איכות גבוהה של אספרסו אין ברירה אלא ללכת על מכונה ידנית. שימוש במטחנה חיצונית עם מכונה אוטומטית (כמו שאפשר לראות בקליפ הראשון בדיון) הוא פתרון סביר שנותן איכות אספרסו שנמצאת פחות או יותר באמצע. טוב יותר ממכונות אוטומטיות וקפסולות, אבל פחות טוב ממה שאפשר לקבל ממכונה ידנית.