היי חברה, סוף סוף אני מחליף את המכונת קפה נספרסו במכונה חצי אוטומטית (SAGE BARISTA EXPRESS)
ואשמח למספר עצות בשביל התחלה:
1. כמה דק מומלץ לטחון את הקפה? אני מבין שזה משתנה בין קפה לקפה אבל מאיפה מתחילים?
2. האם באמת צריך להשתמש במשקל כדי לדייק בכמות ? הסתכלות בעין לא מספיקה? (זה נראה כמו משהו שממש מאט את התהליך)
נכנס לעולם הקפה - כמה שאלות להתחלה
Re: נכנס לעולם הקפה - כמה שאלות להתחלה
הי.
לא מכיר את המכונה שלך. אבל
לגבי הטחינה של הקפה - מתחילים הכי דק שהמטחנה מאפשרת , ורואים איך יוצא הקפה והאם מכונת הקפה 'נסתמת' . עד שמגיעים לאיזון של יציאת המים. כלומר כך בחשבון שיכול להיות שתבזבז על זה כמות של קפה.
לגבי שקילה - אני לא שוקל אלא משתמש באותה כמות קפה כול פעם.
שוב, הנסיון והזמן יעזרו לך
בהצלחה ובהנאה.
לא מכיר את המכונה שלך. אבל
לגבי הטחינה של הקפה - מתחילים הכי דק שהמטחנה מאפשרת , ורואים איך יוצא הקפה והאם מכונת הקפה 'נסתמת' . עד שמגיעים לאיזון של יציאת המים. כלומר כך בחשבון שיכול להיות שתבזבז על זה כמות של קפה.
לגבי שקילה - אני לא שוקל אלא משתמש באותה כמות קפה כול פעם.
שוב, הנסיון והזמן יעזרו לך
בהצלחה ובהנאה.