יהיה נחמד אם תצרפו את תוצאות הטעימה העיוורת, כלומר מה היו התוצאות של המתכונים השונים מול סוגי הקפה השונים.
אגב, אני הזמנתי לאחרונה מכשיר לזיקוק מים ומלחים של Third Wave Coffee עבור אספרסו. לא קיבלתי אותם עדיין, אבל אני מקווה שהתוצאה תהיה אוניברסלית מספיק. אין לי רצון לרקוח מים שונים בכל פעם שאני עובר לפולים אחרים (מה שקורה בתדירות גבוהה, כי אני אוהב לגוון).
לדעתי מסקנה חזקה היא ששוה, כדאי להשוות פרמטרים עם בית הקלייה שממנו אתה קונה.
הקולה טועם ומכוונן את הקלייה לתנאים מסוימים ולפי המים שלו. אם תהיה דומה אליו תקבל מוצר כמו שהוא נועד להיות.
אני אישית משתמש במיכל במכונות קפה שלי, לכן הזמנתי את הפיתרון של PEAK WATER . במוצר שלהם דרך אגב יש אפשרות לשנות את הרכז המים בלחיצת כפתור אז ניתן להתכוונן לפי סוג הקפה שאתה משתמש בו עכשיו אם זה רצוי.