העצה שלי אליך היא עצה כללית- שמור על הפשטות. קנה לך אמצעים פשוטים להכנת קפה (אלא אם כן אתה ממש ממש חושב שתהיה לך הסבלנות להשתמש בערכות מסובכות להכנת אספרסו עם הפעלת לחץ לסחיטת הקפה וכו כשבהזדמנות זאת גם תקנה מטחנה ידנית...אם תהיה לך הסבלנות לטחון פולי קפה בשטח). כנראה שבשטח בשל הפשטות והעצלות נדרשת פשרה, והליכה לכיוון של קפה בוץ, אולי גם נס קפה עם חלב עמיד. ברירת המחדל היא גזיה, איזה גזיה איזה גודל- לך לחנויות המתמחות ותראה- למטייל,ריקושט...ובאותה הזדמנות תקנה כמה כוסות מנירוסטה עם תכולה הגיונית. קח קופסת פלסטיק חסינה, כאלה שמוכרים ב"כתר" וכו- כגון קופסה לכלי עבודה עם ידית, והכנס לתוכה את המרכיבים השונים כגון: גזיה מפורקת לפי כללי הבטיחות, בלונים רזרביים (במידה שהלכת על בלונים קטנים חד פעמיים), קופסה קטנה לסוכר/תחליפי סוכר, כפיות, גפרורים ו/או מצת, שקיות תה, פנס לד קטן, חיתול חירום רזרבי לילדה

..
במקרה שמדובר בנסיעות לחו"ל או לתנאי אקלים קשים זה כבר פרק למתקדמים (בנזניה, אלכוהוליה וכו)
במקרה שהנ"ל מסובך מידי- קנה תרמוס טוב (כגון "סטנלי" בכמה גדלים) שים בו מים שהורתחו מראש, קפה לפי הטעם בשקית ניילון ועוד שקית ניילון לסוכר-שים את הכל בשקית בינונית של הסופר והסתדרת.