הקצפת חלב

המקום לשאול שאלות על קפה, קפסולות, מכונות קפה, סוגי קפה ירוק, חנויות
walla246 (פותח השרשור)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 191
הצטרף: ינואר 2011
מיקום: רמת גן
נתן תודות: 132 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

הקצפת חלב

הודעה שלא נקראה #1 

שאלה:
שאני מחמם במיקרוגל כוס חלב טרה למול כוס חלב תנובה באותה טמפרטורה (50 במיקרוגל) לפרק זמן של 3 דקות.כוס החלב של תנובה נשאר נוזלי בטמפרטורה של כ 60 מעלות ואילו כ6ס החלב של טרה הפך להיות סוג של גבינה/קוטג
1.מדוע?
2.האם ניתן להקציף את תוצאת כוס החלב של טרה?
שניהם מוקצפים באמצעות טוטוקרמה

Oferot
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 975
הצטרף: יוני 2010
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

הודעה שלא נקראה #2 

לא הייתי מקציף קוטג, זה לא יזיק או משהו פשוט נשמע מגעיל לטעמי 😊
אם אתה משתמש בטוטוקרמה אז הייתי מחמם על הגז, מידי פעם מוריד מהגז ומערבב - אם יוצאים מעט אדים אחרי שמערבבים אז החלב מוכן
מילה של אקסטרימיסט.

שלח תגובה

חזור אל “בית הקפה”