שני בריסטות וכימאי נכנסים לבית קפה (וזו לא בדיחה)

המקום לשאול שאלות על קפה, קפסולות, מכונות קפה, סוגי קפה ירוק, חנויות
jerustates (פותח השרשור)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 8
הצטרף: אפריל 2012
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שני בריסטות וכימאי נכנסים לבית קפה (וזו לא בדיחה)

הודעה שלא נקראה #1 

מחקר מעניין שעשה כימאי מ- MIT בארה"ב בנושא השפעת איכות המים על טעמי הקפה.

אמ:לק - מסתבר שדווקא מי ברז משפיעים לחיוב על טעם הקפה, ואילו מים מטוהרים או מסוננים מעקרים את הטעמים.

chomergir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 344
הצטרף: ספטמבר 2016
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 68 פעמים

Re: שני בריסטות וכימאי נכנסים לבית קפה (וזו לא בדיחה)

הודעה שלא נקראה #2 

@jerustates
·
כבר המלצתי בעבר על הספר שלהם.
מעורר מחשבה על השפעות המים על טעמי הקפה מעבר לדיון הפשטני על אבנית.

שלח תגובה

חזור אל “בית הקפה”