שרשור תגובות: עופרת בקפה - על מה כל הרעש? בדקנו.

המקום לשאול שאלות על קפה, קפסולות, מכונות קפה, סוגי קפה ירוק, חנויות
coffeeaddict
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 520
הצטרף: נובמבר 2009
שם מלא: איתן שלום
מיקום: צפון
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

הודעה שלא נקראה #31 

חברים!
מי שקנה את הקיטים לעופרת, בטוח שזה בודק PPM? אם חושבים שהתקן הוא 10 PPB, דהיינו 0.01PPM, אז 15 זה פי 1500 מהתקן. זה כמובן לא נמצא בשום בדיקה. אני מציע ליצור קבוצת רכישה לבדיקת עופרת במעבדות בקטוכם. צריך לעלות 180 ש"ח לבדיקת ICP מקיפה. המשלוח יהיה עלינו. ואז גם ניתן לסמוך על התוצאה.
בברכה
אדי

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4397
הצטרף: יוני 2005
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 436 פעמים

הודעה שלא נקראה #32 

צודק, טעות שלי.
צריך להיות ppb.
https://www.amazon.com/gp/product/B000Q ... UTF8&psc=1

לפי ההצהרה מכוייל לפי תקן ה- EPA.

michaelfima
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 86
הצטרף: פברואר 2017
מיקום: ירושלים
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים
יצירת קשר:

הודעה שלא נקראה #33 

coffeeaddict רוב שלומות,
בנוגע לאוסמוזה הפוכה עם מינרליזטור - שימוש במים אילו ימנעו אבנית לחלוטין ויחזיר מינרלים “אבודים“(ללא אפשרות מדידה). כמו כן קראתי מאמר.
http://coffeetimex.wikidot.com/ro-water ... -corrosion המצויין כי הקורוזיה תופחת בצורה משמעותית ברגע שערך ה PH יעמוד על 7.5 וכי על מנת להגיע לתוצאה זו בשימוש א“ה הוא בהוספת 0.12 גרם סודה לשתיה לכל ליטר מים.

האם נמצא השילוב המנצח של שימוש באוסמוזה הפוכה, שמונע אבנית=אם כל הצרות במכונת אספרסו?

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3060
הצטרף: דצמבר 2009
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 323 פעמים

הודעה שלא נקראה #34 

הנושא הזה משפיע על יבוא מכונות אספרסו. אצל יבואני קוויק מיל ואקספובר למשל קשה היום למצוא מכונות. מעניין לראות לאן זה הולך...

שלח תגובה

חזור אל “בית הקפה”