למאמר: לשתות את הקפה, להשאיר את הקצף שלם
טרנד חם חדש בישראל: אנשים שותים קפוצ'ינו ומשאירים את קצף החלב, כולל הלאטה-ארט שעליו, שלם ככל האפשר.
ראו את התמונה הזו. נראה בלתי אפשרי!
חושבים שגם אתם מסוגלים? צלמו את הכוס שלכם והעלו לשרשור. אני ניסיתי ולא הצלחתי...
*קרדיט לתמונה, לרעיון ולביצוע המושלם: שרון מג'נטו רודיך (instagram). שאפו!!
שרשור תגובות: לשתות את הקפה, להשאיר את הקצף שלם
- oferlaor
- מנהל
- הודעות: 75316
- הצטרף: נובמבר 2004
- שם מלא: עפר לאור
- מיקום: מודיעין, ישראל
- נתן תודות: 640 פעמים
- קיבל תודות: 4750 פעמים
צר לי לאכזב את חובבי תאוריות הקונספירציה ...
לא עשיתי שימוש בקשית או כל אמצעי אחר, זה היה מקרי לגמרי.
הקפה של Cafelix טעים מאד לדעתי (קולים בעצמם), כך שפשוט שתיתי לאט, כשקלטתי שהקצף שומר על צורתו שתיתי עוד יותר לאט והחלטתי לצלם.
מי שמתקשה להאמין, יכול להזמין אותי לבדיקה בפוליגרף... בתנאי שיקנה לי קפה לכל החיים לאחר קבלת תוצאות הבדיקה.
שבת שלום
הקפה של Cafelix טעים מאד לדעתי (קולים בעצמם), כך שפשוט שתיתי לאט, כשקלטתי שהקצף שומר על צורתו שתיתי עוד יותר לאט והחלטתי לצלם.
מי שמתקשה להאמין, יכול להזמין אותי לבדיקה בפוליגרף... בתנאי שיקנה לי קפה לכל החיים לאחר קבלת תוצאות הבדיקה.
שבת שלום
- moti_r (פותח השרשור)
-
- עורך ראשי HTCafe
- הודעות: 9712
- הצטרף: נובמבר 2004
- מיקום: ישראל
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
קודם כל - אני מאמין לכל מילה של Majento. הוא לא השתמש בקש ואין כאן קונספירציה.
אבל תודו שמדובר בחתיכת רעיון מגניב
bnaya_d - שאפו על התמונה בינתיים אתה מוביל בתחרות ה-"לשתות את הקפה ולהשאיר את הקצף שלם" שלנו.
מרטין כתב לי שהוא עובד על פרס למקום הראשון... עדכונים בהמשך!
ולגבי קפליקס (בשלמה המלך 12 תל-אביב) - אני שומע שמדובר שם בקפה מעולה.
יש לי תחושה שחייבים לבדוק את המקום.
אבל תודו שמדובר בחתיכת רעיון מגניב
bnaya_d - שאפו על התמונה בינתיים אתה מוביל בתחרות ה-"לשתות את הקפה ולהשאיר את הקצף שלם" שלנו.
מרטין כתב לי שהוא עובד על פרס למקום הראשון... עדכונים בהמשך!
ולגבי קפליקס (בשלמה המלך 12 תל-אביב) - אני שומע שמדובר שם בקפה מעולה.
יש לי תחושה שחייבים לבדוק את המקום.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
נכון מאד לגבי האיטיות.אני אגלה לך את הטריק
הלגימות איטיות בכדי לא לשבור את הקצף. מה שכן הספל צריך להיות בעל שוליים רחבים וכך כל לגימה מזיזה את הקצף מעט אך לא "שוברת" את הצורה....
רוחב הכוס\ספל פחות קריטי לדעתי.
מצרף תמונה של הכוס הקבועה שלי, נוהל שכן, מהסוג החיובי
http://instagram.com/p/Weyi_KSeAK
[img2=550x550]http://distilleryimage6.ak.instagram.co ... be4c_7.jpg[/img2]
U must be Human