רכישה קבוצתית של מסחטת זקסנברג

המקום לשאול שאלות על קפה, קפסולות, מכונות קפה, סוגי קפה ירוק, חנויות
דני_דני
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 20
הצטרף: ספטמבר 2010
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

נושא שלא נקרא #121 

בכנות, שטפתי את המסננת מייד אחרי הסינון בזרם מים חזק (יש לחץ) ולא ראיתי שום סימן אבל במקום השיפוד של מוטי שזה מסוכן, אפשר גם לקחת גפרור מהקופסה ופשוט לחורר חור חור ואז לשטוף. אין יותר נקי מזה.

mrtzipan
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 1
הצטרף: אוקטובר 2010
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

נושא שלא נקרא #122 

אשמח מאוד להצטרף לרכישה הקבוצתית, עם ליצור קשר?
שי

דני_דני
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 20
הצטרף: ספטמבר 2010
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

נושא שלא נקרא #123 

לדעתי הרכישה כבר התבצעה וכו' ונגמרה אבל כדאי לך לברר מול יוני א.

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1813
הצטרף: יוני 2006
מיקום: חיפה-ת"א
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

נושא שלא נקרא #124 

לדעתי אגב הקטע עם הצבע זה משהו שכיח , סתם ככה עברתי בחוף היום וכמעט כל המסחטות שלהם מקולפות.
ברגע שחלק אחד מתחיל להתקלף זה ממשיך בחתיכות עם כל ניגוב או נגיעה באזור.
במטבח הביתי אנחנו שומרים על המוצר, אבל אם תהליך הקילוף התחיל אז זו צרה רצינית.
אולי יש איזה דרך לצבוע אותה, במידה וזה ממשיך . כי בסה"כ מבחינה מכנית זה מושלם
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

דני_דני
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 20
הצטרף: ספטמבר 2010
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

נושא שלא נקרא #125 

זה שהמסחטות מקולפות זה כנראה בגלל הקורוזיביות המרובה שיש באוויר הים.

לדעתי - קודם תחליף לפי הסיכום שלך עם תומר, כי זה באחריות, ואם הבעיה חוזרת - יש בטח צבעים מיוחדים לפלדה. נגד קורוזיה למשל ועל זה לצבוע שכבה נוספת. לא שניסיתי את זה, מודה, אבל זה נראה לי הגיוני.

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
הודעות: 5010
הצטרף: נובמבר 2009
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 286 פעמים

נושא שלא נקרא #126 

Buy your second machine first
רכשתי בדומו מסחטה סינית שנקראת בראבו, 300 שח ונראתה מאסיבית ומבטיחה בחנות. כשהגעתי הביתה ופתחתי אותה, העסק פשוט נראה זוועה, היה לה מין ריח תעשייתי של גריז, ומוט הברזל היה מקולף וחלוד - מסתבר שהוא לא עשוי מניירוסטה אלא ברזל צבוע בצבע כסף שמן הסתם יתקלף בשחיקה עם השימוש הראשון. העובדה שהוא כבר היה מקולף וחלוד מראה שאני לא הראשון שהשתמש במטחנה (אולי נבדקה במפעל?).
טוב, אמרתי לעצמי - חיפשתי זול (300), רכשתי גוש ברזל גדול, לפחות שתסחט רימונים. למרבה ההפתעה, לא הצלחתי לסחוט רימון! לא משנה כמה כוח הפעלתי, לא הצלחתי לבתק את המרקם הפנימי של הרימון. ענין של תכנון זויות שגוי. תוך כדי שימוש, המוט אכן נחרץ לאורכו וחתיכות צבע נשרו ממנו.
זוועה.
משאריות הרימון, הצלחתי לסחוט עם המסחטה הישנה והפשוטה - זו מניירוסטה בפחות ממאה שח - עוד יותר מחצי כוס...
חזרתי לחנות, וקיבלתי זיכוי כספי מלא על המוצר לפי חוק וללא כל ויכוח, באמת שירות טוב. שם גם ראיתי אופציות אחרות, הבעיה שאיני יודע אם לסחיטת רימון אני באמת אאלץ לרכוש זקסנברג...או פשוט לרכוש את השאר ולהמשיך להתנסות...
what's next?

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
הודעות: 20360
הצטרף: נובמבר 2006
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

נושא שלא נקרא #127 

קונים בזול משלמים ביוקר :-)

מענין שהחזירו את הכסף, כי השתמשת במוצר
העם דורש..... כל מיני דברים

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1813
הצטרף: יוני 2006
מיקום: חיפה-ת"א
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

נושא שלא נקרא #128 

לגבי סחיטת רימון, בזקסנברג יש לחיצה אופטימלית בגלל הקונסטרוקציה המושלמת של המסחטה.
יש אומנם מקרים שנשאר חצאי גרעינים מסביב אבל הניצול הוא של 90% לפחות.
עוד משהו שצריך לשים לב זה לסוג הרימון, הרימונים הגדולים יותר כוללים קליפה עבה וגם בזקסנברג צריך לחצות את החצי לעוד חצי, אז תצליח לסחוט טוב יותר.
אם במוצרים מסויימים אנחנו אומרים לעצמנו שחברה כזו או אחרת לא משנה יותר מדי כשהמוצר עושה את העבודה, כאן הסיפור שונה. יש הבדל מהותי ששווה את ההפרש במחיר, במיוחד לאורך זמן.

אני גם שיניתי את הגישה , במקום להגיד "אני שותה פעם ב...אני לא צריך מכונה כל כך יקרה"
העמדתי את הזקנסברג כרהיט מטבח, ושם אני מבצע גם את הסחיטה בלי להזיז אותה כל פעם (13 קילו לא קל).
אחרת באמת היתי משתמש בה פעם ב...
מכאן כל פעם שאני עושה קניות , אני מביא איתה כמה ק"ג של פירות הדר ורימונים וסוחט לכל המשפחה.
כאחד שעושה ספורט , המיץ הזה מבחינתי חיוני להרבה תהליכים , גם ויטמין C גם ניקוי קולסטרול רע מהגוף (חולה על עוגות ושוקולד בלגי)
ועל הדרך אפשר לפנק את מי שאתם רוצים.


עדכון בקשר לקילוף הצבע שהיה לי, תום ועופר שלחו אלי מסחטה חדשה עם כיתוב הוקרה אישי על האחריות :) , ואני החזרתי לשליח את הישנה.
על הדרך רכשתי כפי שהמליצו פה החברים בפורום, את חלקי הפלסטיק החלפיים למקרה של בלאי בעוד כמה שנים.
שירות אישי במייל וענו על כל השאלות ולא התחמקו מאחריות על ה"תקלה"
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
הודעות: 9712
הצטרף: נובמבר 2004
מיקום: ישראל
נתן תודות: 219 פעמים
קיבל תודות: 682 פעמים

נושא שלא נקרא #129 

סופית מצאתי איך יודעים שרימון הוא מתוק מתוק, וזאת אחרי מחקר של כל החורף (הגשום...) האחרון:
מחפשים רימונים בינוניים בגודל, שהקליפה שלהם *ורודה* (ולא אדומה). כשפותחים אותם מגלים גרעינים ורדרדים, לא אדום-דם.
אלו הרימונים המתוקים.

הרימונים האדומים מאוד הם בטעם יותר חמצמץ.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3777
הצטרף: דצמבר 2009
שם מלא: אורן
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 493 פעמים

נושא שלא נקרא #130 

sheva23 כתב:לדעתי אגב הקטע עם הצבע זה משהו שכיח , סתם ככה עברתי בחוף היום וכמעט כל המסחטות שלהם מקולפות.
ברגע שחלק אחד מתחיל להתקלף זה ממשיך בחתיכות עם כל ניגוב או נגיעה באזור.
במטבח הביתי אנחנו שומרים על המוצר, אבל אם תהליך הקילוף התחיל אז זו צרה רצינית.
אולי יש איזה דרך לצבוע אותה, במידה וזה ממשיך . כי בסה"כ מבחינה מכנית זה מושלם
...
גם אצלי הצבע מתחיל להתקלף ואני לא גר על חוף הים. אני חושב שבבחירה של הצבע זקנסברג פספסו (או שהחליטו להוזיל עלויות). לא חסרים צבעי מתכת עמידים ביותר.

ואם להעביר ביקורת, הנה עוד שני פספוסים:

1.כשמורידים את המנוף המסחטה נוטה קדימה (בשלב שבו המנוף מקביל לקרקע), עד כדי כך שאני נאלץ להחזיק את המוט האחורי עם יד שמאל כדי למנוע התהפכות. מספיק שזקסנברג היו מאריכים את הרגליים הקדמיות בכמה סנטימטרים כדי שהבעיה הזו הייתה נפתרת לגמרי.
2. מי שלא משתמש במדיח כלים (כמוני) ורוצה לנקות את המסננת צריך לעבור עם קיסם או שיפוד על כל החורים. אביזר דמוי-קיפוד עם שפיצים במיקומים שמקבילים לחורים של המסננת היה יכול להפוך את שלב הניקוי לפשוט ומהיר בהרבה.

אני חושב שאחרי 80 שנה ללא השקעה בפיתוח הגיע הזמן ל-Zaksenberg v2

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
הודעות: 5010
הצטרף: נובמבר 2009
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 286 פעמים

נושא שלא נקרא #131 

moti_r כתב:סופית מצאתי איך יודעים שרימון הוא מתוק מתוק, וזאת אחרי מחקר של כל החורף (הגשום...) האחרון:
מחפשים רימונים בינוניים בגודל, שהקליפה שלהם *ורודה* (ולא אדומה). כשפותחים אותם מגלים גרעינים ורדרדים, לא אדום-דם.
אלו הרימונים המתוקים.

הרימונים האדומים מאוד הם בטעם יותר חמצמץ.
...
בינתיים - זה תופס במאה אחוז! סחטיין על הפיצוח

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4726
הצטרף: ינואר 2010
מיקום: מרכז
נתן תודות: 260 פעמים
קיבל תודות: 559 פעמים

נושא שלא נקרא #132 

חשוב לשים לב גם לעובי הקליפה, אם הקליפה דקה והרימון יחסית רך למגע עם האצבע מדובר ברימון בשל ומתוק.

mozman11
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 3
הצטרף: אוגוסט 2006
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

הצטרפות

נושא שלא נקרא #133 

שלום רב

כל הכבוד על היוזמה

האם ניתן עדיין להצטרף למכירה ולקנות גם?

תודה

יוני_א (פותח השרשור)
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 848
הצטרף: מרץ 2008
שם מלא: יוני
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

נושא שלא נקרא #134 

לצערי לא.

agate13
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 2
הצטרף: דצמבר 2011
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

נושא שלא נקרא #135 

יוני_א כתב:לצערי לא.
...
אשמח לפתוח קבוצת רכישה חדשה.

שלח תגובה

חזור אל “בית הקפה”