רכישה קבוצתית של מסחטת זקסנברג
- sheva23
- חבר ותיק
- הודעות: 1813
- הצטרף: יוני 2006
- מיקום: חיפה-ת"א
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
לדעתי אגב הקטע עם הצבע זה משהו שכיח , סתם ככה עברתי בחוף היום וכמעט כל המסחטות שלהם מקולפות.
ברגע שחלק אחד מתחיל להתקלף זה ממשיך בחתיכות עם כל ניגוב או נגיעה באזור.
במטבח הביתי אנחנו שומרים על המוצר, אבל אם תהליך הקילוף התחיל אז זו צרה רצינית.
אולי יש איזה דרך לצבוע אותה, במידה וזה ממשיך . כי בסה"כ מבחינה מכנית זה מושלם
ברגע שחלק אחד מתחיל להתקלף זה ממשיך בחתיכות עם כל ניגוב או נגיעה באזור.
במטבח הביתי אנחנו שומרים על המוצר, אבל אם תהליך הקילוף התחיל אז זו צרה רצינית.
אולי יש איזה דרך לצבוע אותה, במידה וזה ממשיך . כי בסה"כ מבחינה מכנית זה מושלם
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
Buy your second machine first
רכשתי בדומו מסחטה סינית שנקראת בראבו, 300 שח ונראתה מאסיבית ומבטיחה בחנות. כשהגעתי הביתה ופתחתי אותה, העסק פשוט נראה זוועה, היה לה מין ריח תעשייתי של גריז, ומוט הברזל היה מקולף וחלוד - מסתבר שהוא לא עשוי מניירוסטה אלא ברזל צבוע בצבע כסף שמן הסתם יתקלף בשחיקה עם השימוש הראשון. העובדה שהוא כבר היה מקולף וחלוד מראה שאני לא הראשון שהשתמש במטחנה (אולי נבדקה במפעל?).
טוב, אמרתי לעצמי - חיפשתי זול (300), רכשתי גוש ברזל גדול, לפחות שתסחט רימונים. למרבה ההפתעה, לא הצלחתי לסחוט רימון! לא משנה כמה כוח הפעלתי, לא הצלחתי לבתק את המרקם הפנימי של הרימון. ענין של תכנון זויות שגוי. תוך כדי שימוש, המוט אכן נחרץ לאורכו וחתיכות צבע נשרו ממנו.
זוועה.
משאריות הרימון, הצלחתי לסחוט עם המסחטה הישנה והפשוטה - זו מניירוסטה בפחות ממאה שח - עוד יותר מחצי כוס...
חזרתי לחנות, וקיבלתי זיכוי כספי מלא על המוצר לפי חוק וללא כל ויכוח, באמת שירות טוב. שם גם ראיתי אופציות אחרות, הבעיה שאיני יודע אם לסחיטת רימון אני באמת אאלץ לרכוש זקסנברג...או פשוט לרכוש את השאר ולהמשיך להתנסות...
רכשתי בדומו מסחטה סינית שנקראת בראבו, 300 שח ונראתה מאסיבית ומבטיחה בחנות. כשהגעתי הביתה ופתחתי אותה, העסק פשוט נראה זוועה, היה לה מין ריח תעשייתי של גריז, ומוט הברזל היה מקולף וחלוד - מסתבר שהוא לא עשוי מניירוסטה אלא ברזל צבוע בצבע כסף שמן הסתם יתקלף בשחיקה עם השימוש הראשון. העובדה שהוא כבר היה מקולף וחלוד מראה שאני לא הראשון שהשתמש במטחנה (אולי נבדקה במפעל?).
טוב, אמרתי לעצמי - חיפשתי זול (300), רכשתי גוש ברזל גדול, לפחות שתסחט רימונים. למרבה ההפתעה, לא הצלחתי לסחוט רימון! לא משנה כמה כוח הפעלתי, לא הצלחתי לבתק את המרקם הפנימי של הרימון. ענין של תכנון זויות שגוי. תוך כדי שימוש, המוט אכן נחרץ לאורכו וחתיכות צבע נשרו ממנו.
זוועה.
משאריות הרימון, הצלחתי לסחוט עם המסחטה הישנה והפשוטה - זו מניירוסטה בפחות ממאה שח - עוד יותר מחצי כוס...
חזרתי לחנות, וקיבלתי זיכוי כספי מלא על המוצר לפי חוק וללא כל ויכוח, באמת שירות טוב. שם גם ראיתי אופציות אחרות, הבעיה שאיני יודע אם לסחיטת רימון אני באמת אאלץ לרכוש זקסנברג...או פשוט לרכוש את השאר ולהמשיך להתנסות...
what's next?
- sheva23
- חבר ותיק
- הודעות: 1813
- הצטרף: יוני 2006
- מיקום: חיפה-ת"א
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
לגבי סחיטת רימון, בזקסנברג יש לחיצה אופטימלית בגלל הקונסטרוקציה המושלמת של המסחטה.
יש אומנם מקרים שנשאר חצאי גרעינים מסביב אבל הניצול הוא של 90% לפחות.
עוד משהו שצריך לשים לב זה לסוג הרימון, הרימונים הגדולים יותר כוללים קליפה עבה וגם בזקסנברג צריך לחצות את החצי לעוד חצי, אז תצליח לסחוט טוב יותר.
אם במוצרים מסויימים אנחנו אומרים לעצמנו שחברה כזו או אחרת לא משנה יותר מדי כשהמוצר עושה את העבודה, כאן הסיפור שונה. יש הבדל מהותי ששווה את ההפרש במחיר, במיוחד לאורך זמן.
אני גם שיניתי את הגישה , במקום להגיד "אני שותה פעם ב...אני לא צריך מכונה כל כך יקרה"
העמדתי את הזקנסברג כרהיט מטבח, ושם אני מבצע גם את הסחיטה בלי להזיז אותה כל פעם (13 קילו לא קל).
אחרת באמת היתי משתמש בה פעם ב...
מכאן כל פעם שאני עושה קניות , אני מביא איתה כמה ק"ג של פירות הדר ורימונים וסוחט לכל המשפחה.
כאחד שעושה ספורט , המיץ הזה מבחינתי חיוני להרבה תהליכים , גם ויטמין C גם ניקוי קולסטרול רע מהגוף (חולה על עוגות ושוקולד בלגי)
ועל הדרך אפשר לפנק את מי שאתם רוצים.
עדכון בקשר לקילוף הצבע שהיה לי, תום ועופר שלחו אלי מסחטה חדשה עם כיתוב הוקרה אישי על האחריות , ואני החזרתי לשליח את הישנה.
על הדרך רכשתי כפי שהמליצו פה החברים בפורום, את חלקי הפלסטיק החלפיים למקרה של בלאי בעוד כמה שנים.
שירות אישי במייל וענו על כל השאלות ולא התחמקו מאחריות על ה"תקלה"
יש אומנם מקרים שנשאר חצאי גרעינים מסביב אבל הניצול הוא של 90% לפחות.
עוד משהו שצריך לשים לב זה לסוג הרימון, הרימונים הגדולים יותר כוללים קליפה עבה וגם בזקסנברג צריך לחצות את החצי לעוד חצי, אז תצליח לסחוט טוב יותר.
אם במוצרים מסויימים אנחנו אומרים לעצמנו שחברה כזו או אחרת לא משנה יותר מדי כשהמוצר עושה את העבודה, כאן הסיפור שונה. יש הבדל מהותי ששווה את ההפרש במחיר, במיוחד לאורך זמן.
אני גם שיניתי את הגישה , במקום להגיד "אני שותה פעם ב...אני לא צריך מכונה כל כך יקרה"
העמדתי את הזקנסברג כרהיט מטבח, ושם אני מבצע גם את הסחיטה בלי להזיז אותה כל פעם (13 קילו לא קל).
אחרת באמת היתי משתמש בה פעם ב...
מכאן כל פעם שאני עושה קניות , אני מביא איתה כמה ק"ג של פירות הדר ורימונים וסוחט לכל המשפחה.
כאחד שעושה ספורט , המיץ הזה מבחינתי חיוני להרבה תהליכים , גם ויטמין C גם ניקוי קולסטרול רע מהגוף (חולה על עוגות ושוקולד בלגי)
ועל הדרך אפשר לפנק את מי שאתם רוצים.
עדכון בקשר לקילוף הצבע שהיה לי, תום ועופר שלחו אלי מסחטה חדשה עם כיתוב הוקרה אישי על האחריות , ואני החזרתי לשליח את הישנה.
על הדרך רכשתי כפי שהמליצו פה החברים בפורום, את חלקי הפלסטיק החלפיים למקרה של בלאי בעוד כמה שנים.
שירות אישי במייל וענו על כל השאלות ולא התחמקו מאחריות על ה"תקלה"
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe
- הודעות: 9712
- הצטרף: נובמבר 2004
- מיקום: ישראל
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
סופית מצאתי איך יודעים שרימון הוא מתוק מתוק, וזאת אחרי מחקר של כל החורף (הגשום...) האחרון:
מחפשים רימונים בינוניים בגודל, שהקליפה שלהם *ורודה* (ולא אדומה). כשפותחים אותם מגלים גרעינים ורדרדים, לא אדום-דם.
אלו הרימונים המתוקים.
הרימונים האדומים מאוד הם בטעם יותר חמצמץ.
מחפשים רימונים בינוניים בגודל, שהקליפה שלהם *ורודה* (ולא אדומה). כשפותחים אותם מגלים גרעינים ורדרדים, לא אדום-דם.
אלו הרימונים המתוקים.
הרימונים האדומים מאוד הם בטעם יותר חמצמץ.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- boren
-
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3777
- הצטרף: דצמבר 2009
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 493 פעמים
גם אצלי הצבע מתחיל להתקלף ואני לא גר על חוף הים. אני חושב שבבחירה של הצבע זקנסברג פספסו (או שהחליטו להוזיל עלויות). לא חסרים צבעי מתכת עמידים ביותר.sheva23 כתב:לדעתי אגב הקטע עם הצבע זה משהו שכיח , סתם ככה עברתי בחוף היום וכמעט כל המסחטות שלהם מקולפות.
ברגע שחלק אחד מתחיל להתקלף זה ממשיך בחתיכות עם כל ניגוב או נגיעה באזור.
במטבח הביתי אנחנו שומרים על המוצר, אבל אם תהליך הקילוף התחיל אז זו צרה רצינית.
אולי יש איזה דרך לצבוע אותה, במידה וזה ממשיך . כי בסה"כ מבחינה מכנית זה מושלם...
ואם להעביר ביקורת, הנה עוד שני פספוסים:
1.כשמורידים את המנוף המסחטה נוטה קדימה (בשלב שבו המנוף מקביל לקרקע), עד כדי כך שאני נאלץ להחזיק את המוט האחורי עם יד שמאל כדי למנוע התהפכות. מספיק שזקסנברג היו מאריכים את הרגליים הקדמיות בכמה סנטימטרים כדי שהבעיה הזו הייתה נפתרת לגמרי.
2. מי שלא משתמש במדיח כלים (כמוני) ורוצה לנקות את המסננת צריך לעבור עם קיסם או שיפוד על כל החורים. אביזר דמוי-קיפוד עם שפיצים במיקומים שמקבילים לחורים של המסננת היה יכול להפוך את שלב הניקוי לפשוט ומהיר בהרבה.
אני חושב שאחרי 80 שנה ללא השקעה בפיתוח הגיע הזמן ל-Zaksenberg v2
בינתיים - זה תופס במאה אחוז! סחטיין על הפיצוחmoti_r כתב:סופית מצאתי איך יודעים שרימון הוא מתוק מתוק, וזאת אחרי מחקר של כל החורף (הגשום...) האחרון:
מחפשים רימונים בינוניים בגודל, שהקליפה שלהם *ורודה* (ולא אדומה). כשפותחים אותם מגלים גרעינים ורדרדים, לא אדום-דם.
אלו הרימונים המתוקים.
הרימונים האדומים מאוד הם בטעם יותר חמצמץ....