סי קפה, ברמת החייל
ניסינו משהו שנקרא סיקפה-שוט: שליש ליקר אגוזים (פרנג'ליקו), שליש אספרסו ושליש שמנת.
הגיע אחד הבעלים והסביר לנו איך לשתות: דוחפים קש לתחתית הכוס ושותים הכל במכה אחת, ככה שלא יערבב בכוס אלא יתערבב בפה.
בהתחלה מקבלים את הטעם המתוק של האגוזים, אח"כ מכה של אספרסו מר ובסוף שמנת מתוקה.
רעיון חביב, וזה נראה מעולה, אבל האמת שהשוט הזה קצת אכזב אותי. לא מספיק מעניין. אבל חביב ונחמד לנסות.
מה שכן, הם זרקו פולים על הצלחת לקישוט, וכרסמתי להנאתי כמות נאה שלהם

אני לא בטוח אם זו קליה מהיום או מאתמול, אבל הם היו טריים יחסית. טעימים ופריכים מאוד.
הם קולים לדרגה גבוהה (FC+ ואולי מעט צפונה משם). הפולים מבריקים מאוד, אבל לא משמן. עגולים, חלקים ויפים.
ממש קליה יפה!