קניתי כיר (אחד בודד) אינדוקציה כדי לנסות את העסק, (וסיר חדש לאינדוקציה),
וזה לא מבשל טוב. אורז למשל, יוצא גרוע, קשה לא מוכן, או קשה שרוף, או רך מימי,
לא מצליח למצוא את הנוסחה.
זה רק אני או שזה ככה?
יש כאן חברה עם כיריים אינדוקציה שמרוצים מהבישול איתם?
שואל לפני שאני חוזר לפזגז...
אינדוקציה, האורז יוצא מעפן
- איתי_הגיתי (פותח השרשור)
- חבר מכור קשה
- הודעות: 6031
- הצטרף: נובמבר 2004
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 76 פעמים
אני מבשל רק באינדוקציה תקופה ארוכה.
אין איזו התאמה מיוחדת שעשיתי מעבר לסירים המתאימים, הבישול עצמו לפי המתכונים הרגילים.
מה שכן צריך ללמוד זה איזה חום נחשב נמוך או בינוני בכירה וכאן זה משתנה מדגם לדגם, לפעמים שנתות, לפעמים טמפרטורה, קפיצות משתנות.
סיר מעולה שקניתי לאחרונה לאינדוקציה(גם לאפשרויות אחרות כמובן)
https://spicesonline.co.il/deals/%D7%A1 ... Y-RICHARDS
הוא אמנם יקר(אפילו מאוד יקר, קניתי עם גיפט כארד והיתה גם הנחה גדולה), אבל לא נדבק לסיר כלום ולא משנה מה הכנתי, כשאני מרוקן אותו הוא כבר נראה נקי לחלוטין. כשאני מכין אורז זה בו ויצא מצויין.
אין איזו התאמה מיוחדת שעשיתי מעבר לסירים המתאימים, הבישול עצמו לפי המתכונים הרגילים.
מה שכן צריך ללמוד זה איזה חום נחשב נמוך או בינוני בכירה וכאן זה משתנה מדגם לדגם, לפעמים שנתות, לפעמים טמפרטורה, קפיצות משתנות.
סיר מעולה שקניתי לאחרונה לאינדוקציה(גם לאפשרויות אחרות כמובן)
https://spicesonline.co.il/deals/%D7%A1 ... Y-RICHARDS
הוא אמנם יקר(אפילו מאוד יקר, קניתי עם גיפט כארד והיתה גם הנחה גדולה), אבל לא נדבק לסיר כלום ולא משנה מה הכנתי, כשאני מרוקן אותו הוא כבר נראה נקי לחלוטין. כשאני מכין אורז זה בו ויצא מצויין.