200 מגה - תשתית בזק
- sys_admin
- חבר ותיק
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 522 פעמים
Re: 200 מגה - תשתית בזק
באמת שהתלהבת סתם, ולא רק בשכונה אצלכם אין תמיכה בחיבור מסוג זה, אלה שמקומות שיש בהם תמיכה זו, זה רק מקומות בודדים שהכרטיסי פורטים מתאימים קיימים מסיבות אחרות לגמרי וגם בהמשך לא יהיו החלפות כרטיסים בגלל שיש משהוא סתם שמתקשר ומבקש לשדרג, אלה בגלל שזה נדרש נקודתי באזור זה לבזק. בתקופה הבאה בזק הולכת לצמצם בכמה שאפשר את בזבוזים מיותרים ולא נדרשים מבחינתה....
- l33cher
- חבר ותיק
- קיבל תודות: 55 פעמים
בקיצור כולנו נשארים עם מה שיש,וחלום הגלישה במאות מגהביטים הולך ומתרחק...
דרך אגב אני קניתי לפני חצי שנה ראוטר של נטגיר,הD6400,שכן תומך ב B35\VECTORING
משום מה עכשיו כבר אין מלאי באף מקום,או מופיע בכל מיני חנויות מוזרות,כנראה מוצר ישן,אבל ל70/5 שיש לי כרגע הוא די והותר.
לפי אתר נטצ'יף הוא גם בסדר ביחס למחיר בזמנו (450ש"ח מאילת באייבורי)
https://www.goldtop.co.il/product-detai ... roid=48971

דרך אגב אני קניתי לפני חצי שנה ראוטר של נטגיר,הD6400,שכן תומך ב B35\VECTORING
משום מה עכשיו כבר אין מלאי באף מקום,או מופיע בכל מיני חנויות מוזרות,כנראה מוצר ישן,אבל ל70/5 שיש לי כרגע הוא די והותר.
לפי אתר נטצ'יף הוא גם בסדר ביחס למחיר בזמנו (450ש"ח מאילת באייבורי)
https://www.goldtop.co.il/product-detai ... roid=48971
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- sys_admin
- חבר ותיק
ואיך הגעת לתובנה שמוצר עתיק זה משנת 2014 כן תומך ב פרופיל 35B ? אם לפי המפרט היצרן שלו כתוב במפורש שהוא לא תומך....
https://www.downloads.netgear.com/files ... _UM_EN.pdf
- l33cher
- חבר ותיק
- קיבל תודות: 55 פעמים
מסתבר שגם אני התלהבתי סתם #2 
היה לי הרושם שאם ברשת וייפיי שלו הוא נותן עד גיגהביט,אז גם בחיבור xdsl ייתן 200 לכשתגיע התשתית (אם בכלל)
אם לא תומך ב35b המדובר אז מה נותן הוקטורינג ?
הלכו 450שח...מקסימום נשמור כגיבוי או נשתמש כמודם ונקנה ראוטר אחר.
2014 וואוו...חשבתי זה לפחות מהשנתיים-3 האחרונות.
עריכה,הוא כן טוב עד גיגהביט אם בטעות יגיע לפה סיב
גג תמיד יש יד2...
היה לי הרושם שאם ברשת וייפיי שלו הוא נותן עד גיגהביט,אז גם בחיבור xdsl ייתן 200 לכשתגיע התשתית (אם בכלל)
אם לא תומך ב35b המדובר אז מה נותן הוקטורינג ?
הלכו 450שח...מקסימום נשמור כגיבוי או נשתמש כמודם ונקנה ראוטר אחר.
2014 וואוו...חשבתי זה לפחות מהשנתיים-3 האחרונות.
עריכה,הוא כן טוב עד גיגהביט אם בטעות יגיע לפה סיב

th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- sys_admin
- חבר ותיק
אז אני אחדש לך עוד נתון בהקשר למכשיר זה, גם ברשת וייפי שלו הוא לא נותן גיגביט וזה מסיבה הפשוטה שהוא לא רק שלא תומך כלל בתקן AX שיכול לתת בפועל ג'יגביט, אלה גם לא תומך ברוחב ערוץ של 160MHZ, שרק כך תקן AC היה מסוגל לספק את המהירות של ג'יגביט וכל מה שהוא תומך, זה בתחום של 2.4GHZ זה עד למהירות של קצת יותר מ 150MBPS ובתחום של 5GHZ עד למהירות של כ 600MBPS. ובכדי לראות את זה אתה אפילו לא צריך לחכות עד שיגיעה חיבור לאינטרנט של 1GBPS, אלה לבדוק את המהירות העברת נתונים בין שני התקני רשת ברשת ביתית שלך, כאשר אחד מהם מחובר לחיבור LAN קווי של המכשיר והשני ל WI-FI שלו....
כך שהוא לא "טוב עד גיגהביט אם בטעות יגיע לפה סיב

ובקשר לשאלה "אז מה נותן הוקטורינג". כל מה שהוקטורינג נותן, זה אפשרות להתמודד עם crosstalk שנוצר בכבל רב זוגי, בין הזוגות השכנים בו.
אף אחד לא מבין מה זה
"
ובקשר לשאלה "אז מה נותן הוקטורינג". כל מה שהוקטורינג נותן, זה אפשרות להתמודד עם crosstalk שנוצר בכבל רב זוגי, בין הזוגות השכנים בו."
כתיבה מהסוג הזה היא כתיבה שכל מטרתה להראות שאתה יודע. ביום שבו תסביר לאנשים מה הערך בהתמודדות על הקרוסטוק הזה - זה היום שבו יתחילו להקשיב לך.
"
ובקשר לשאלה "אז מה נותן הוקטורינג". כל מה שהוקטורינג נותן, זה אפשרות להתמודד עם crosstalk שנוצר בכבל רב זוגי, בין הזוגות השכנים בו."
כתיבה מהסוג הזה היא כתיבה שכל מטרתה להראות שאתה יודע. ביום שבו תסביר לאנשים מה הערך בהתמודדות על הקרוסטוק הזה - זה היום שבו יתחילו להקשיב לך.