https://www.pelephone.co.il/digitalsite ... ar-router/
מישהו מכיר? פתרון שיכול מאוד לעזור לי, אם למישהו יצא להתנסות:
1. איך זה עובד? הבנתי שמחברים את זה לראוטר הביתי, אבל בעצם זה משפר את הקליטה אם כך רק ברדיוס שאני ממקם בו את המכשיר?
2. המכשיר בעלות כלשהי?
תודה
נתב סלולר לשיחות?
- NegativeIQ
- חבר מביא חבר
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 509 פעמים
Re: נתב סלולר לשיחות?
זה נקרא Femtocell, בגדול זאת אנטנה סלולרית לכל דבר והטלפון בכלל לא יכול להבדיל בינה לבין אנטנה "אמיתית". היא משתמשת בחיבור האינטרנט הקווי בשביל החיבור לרשת עצמה (מבחינת קרינה אין עם זה בעיה, עוצמת השידור אמורה להיות דומה ל-WiFi)....
במילים אחרות אתה נותן לחברת הסלולר להשתמש בחיבור האינטרנט האישי שלך כדי לקשר אותך ואז גם לגבות ממך תשלום על השימוש. המקרה היחיד שאתה תרצה להשתמש בזה הוא אם אתה גר בחור ואין לך קליטה סבירה בלי זה (ואם זה המצב אין ברירה אבל לכל הפחות תבטל את הנתונים הסלולריים אחרת זאת ממש בדיחה עצובה).
בכל מקרה, ביררתי גם מול פלאפון - הנתב בעלות של 14.90 ל-36 חודשים אך תומך רק בתשתית אינטרנט בזק/הוט (לא מתאים לסיבים אופטיים) אז מכאן שלא רלוונטי לי.
הצצתי באינטרנט על מגברים סלולריים - ראיתי עלויות מאוד גבוהות (סביבות 2000 שקלים).
מישהו מכיר פיתרון אחר?
אני כרגע ב-012 מובייל ומשתמש בשירות ה-WIFI CALLING אבל הוא לצערי מתנתק אצלי לא מעט אז הוא לא מהווה תחליף ראוי לקליטה טובה.
הצצתי באינטרנט על מגברים סלולריים - ראיתי עלויות מאוד גבוהות (סביבות 2000 שקלים).
מישהו מכיר פיתרון אחר?
אני כרגע ב-012 מובייל ומשתמש בשירות ה-WIFI CALLING אבל הוא לצערי מתנתק אצלי לא מעט אז הוא לא מהווה תחליף ראוי לקליטה טובה.
- sys_admin
- חבר ותיק
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 522 פעמים
@amdr1
·
הפעם אתה צודק לגמרי. אנחנו לא אמריקה ולא אירופה ולא את FemtoCell ולא את Repeater בישראל מפעילים סלולריים לא מוכרים ישירות ללקוחות פרטיים בדרך כלל. המוצרים האלה מותקנים בחינם ללקוחות ארגוניים מסוג Enterprise , לבעלי תפקידים שלהם שבבית שלהם קיימת בעיית קליטה שך מפעיל סלולר שהם בקשר אתו. גם, אם מנסים להזמין מחו''ל Repeater, שדרך אגב אחת כזה שעובד גם עולה כמה אלפי שקלים למכשיר, אז המכשיר זה ייעצר במכס ולא ישוחרר.
·
הפעם אתה צודק לגמרי. אנחנו לא אמריקה ולא אירופה ולא את FemtoCell ולא את Repeater בישראל מפעילים סלולריים לא מוכרים ישירות ללקוחות פרטיים בדרך כלל. המוצרים האלה מותקנים בחינם ללקוחות ארגוניים מסוג Enterprise , לבעלי תפקידים שלהם שבבית שלהם קיימת בעיית קליטה שך מפעיל סלולר שהם בקשר אתו. גם, אם מנסים להזמין מחו''ל Repeater, שדרך אגב אחת כזה שעובד גם עולה כמה אלפי שקלים למכשיר, אז המכשיר זה ייעצר במכס ולא ישוחרר.
- NegativeIQ
- חבר מביא חבר
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 509 פעמים
- sys_admin
- חבר ותיק
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 522 פעמים
·...
רשומה שם גם בבירור אות P עם נקודה מתחת, וכל זה על רקה כחול ולבן, רק שחברת פלאפון, שזה הלוגו שלה, עדיין לא מוכנה לספק לו את המוצר על תשתית של פרטנר.
·...
למה, אתה חושד בבזק שהיא מנסה בסתר להגדיל את הרווחים של הוט? כי הבחור כתב כבר בפירוש שהתשובה שהוא קיבל שמספקים את הנתב על תשתית או של הוט או של בזק.

טוב אם לדבר ברצינות, אז את הסיבה המדוייקת לסירוב שהמשתמש קיבל מפלאפון אני כבר הסברתי וחבל יהיה לחזור עלייה עוד הפעם.
דרך אגב, זה המוצר המדובר שפלאפון משתמשת בו:
https://www.cisco.com/c/en/us/products/ ... 730972.pdf
הפתרון מצויין.
גם לי הייתה בעיית קליטה חמורה בבית(בכל החברות), לפני חודש פתרתי אותה בעזרת Femtocell
מצאתי שפלאפון והוט-מובייל מוכרות Femtocell ללקוחות פרטיים.(פרטנר וסלקום לא נותנות פתרון ללקוח עם פחות מ10 קווים)
פלאפון מוכרת את הפמטוסל שלה בעסקת מזומן ב500ש"ח או כפי שרשמת, ב15ש"ח ב36 תשלומים.
לשתי החברות יש בעיות מלאי קשות למוצר, והרבה נציגים שלא מכירים שהחברה בכלל מציעה אותה.
לבסוף הצלחתי להשיג מהוטמובייל את המוצר- (לאחר שניידתי לפלאפון, ואז ביקשתי את הנתב ונגמר להם המלאי)
https://www.hotmobile.co.il/Pages/Fem2cell.aspx
בעלות של 10ש"ח לחודש ל36 חודשים - כאשר התשלום הוא ישירות מהחשבונית.
אני לא רואה הסיבה שהמוצר לא יעבוד על גבי סיבים אופטיים - תבקש את המוצר ותתנה את זה ביכולת להחזיר אותו במידת הצורך.
גם לי הייתה בעיית קליטה חמורה בבית(בכל החברות), לפני חודש פתרתי אותה בעזרת Femtocell
מצאתי שפלאפון והוט-מובייל מוכרות Femtocell ללקוחות פרטיים.(פרטנר וסלקום לא נותנות פתרון ללקוח עם פחות מ10 קווים)
פלאפון מוכרת את הפמטוסל שלה בעסקת מזומן ב500ש"ח או כפי שרשמת, ב15ש"ח ב36 תשלומים.
לשתי החברות יש בעיות מלאי קשות למוצר, והרבה נציגים שלא מכירים שהחברה בכלל מציעה אותה.
לבסוף הצלחתי להשיג מהוטמובייל את המוצר- (לאחר שניידתי לפלאפון, ואז ביקשתי את הנתב ונגמר להם המלאי)
https://www.hotmobile.co.il/Pages/Fem2cell.aspx
בעלות של 10ש"ח לחודש ל36 חודשים - כאשר התשלום הוא ישירות מהחשבונית.
אני לא רואה הסיבה שהמוצר לא יעבוד על גבי סיבים אופטיים - תבקש את המוצר ותתנה את זה ביכולת להחזיר אותו במידת הצורך.