מחפש מטען בעל מספר רב (מעל 4) של QC3
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag
- נתן תודות: 1687 פעמים
- קיבל תודות: 3912 פעמים
- iakovl
- גורו גאדג'טים
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 229 פעמים
·...
הבעיה היא לא שהוא יטעין מהר, אלא כמה מהר זה מהר ובאיזה תקן זה מהר.
הUSB-PD נועד בגדול לעמוד בצריכה גבוהה במיוחד כי אפשר להטעין איתו גם מחשבים ניידים מודרניים, עזוב את עולם הסלולר... יש לי מטען GaN 65W בבית שמטעין לי גם ניידי USB-C כשיוצא לי.
עכשיו תחשוב על מטען בודד שיש לו 5 יציאות שצריכות לתמוך בזה, אתה מדבר על תחנת כוח קטנה כבר ולא עמדת טעינה, רק כמות החום שזה ייצר יהרוס סביר להניח את הפלסטיקה שלא לדבר על הגודל שיהיה לזה
@iakovl
·
אני מדבר על הלינק למעלה של המטען של baseus, אומר שכל אחד מהפרטים שלו מטעין מהר, כמה מהר תלוי בטלפון או במכשיר מולו, אבל זה אומר שהוא מספק לפחות 3 פורטים מהירים ועולה עכשיו 20 דולר, קנית 2 כאלה, יש לך 6 פורטים מהירים להטענת טלפונים וכו', אז אתה לא חייב מטען יקר עם פורטים של qc, אם מטען כזה עושה את אותה עבודה או קרוב לזה מבחינת מהירות הטענה
·
אני מדבר על הלינק למעלה של המטען של baseus, אומר שכל אחד מהפרטים שלו מטעין מהר, כמה מהר תלוי בטלפון או במכשיר מולו, אבל זה אומר שהוא מספק לפחות 3 פורטים מהירים ועולה עכשיו 20 דולר, קנית 2 כאלה, יש לך 6 פורטים מהירים להטענת טלפונים וכו', אז אתה לא חייב מטען יקר עם פורטים של qc, אם מטען כזה עושה את אותה עבודה או קרוב לזה מבחינת מהירות הטענה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag
- iakovl
- גורו גאדג'טים
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 229 פעמים
·...
בגדול קיימת חפיפה בין חלק מהתקנים ברמה מסויימת, כדוגמא קח את הטעינה המהירה של סמסונג, אין להם שבבי קוואלקום אז הם לא אמורים לתמוך בטעינה מהירה עם מטען QC אבל בפועל הטעינה שלהם "זהה" ומטעני QC מזהים אותם כראוי ברוב המקרים. השאלה כמה זה מנצל באמת את היכולת הזאת
אני אבדוק בערב את המטען 65W עם מד הספק בקיר לעומת ה25W הרגיל של סמסונג, אולי זה יענה יותר טוב על השאלה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag