מה האפשרויות שלי להכנת פופקורן עם Flavacol וללא מכונה מגושמת?
(עד היום פשוט הכנסתי שקית למיקרוגל)
סיר רגיל או אולי משהו כזה עושה את העבודה?
המלצה אחרת? רוב הקישורים בדיון כבר לא עובדים.
שרשור הפופקורן הגדול - מכונות - תירס - מלח - ועוד
Re: שרשור הפופקורן הגדול - מכונות - תירס - מלח - ועוד
כל כלי שמכניסים למיקרו ושנועד כמובן להכנת פופקורן (חייב לעמוד בחום גבוה), מבצע את העבודה טוב אבל בזבזני.
יש לי את ה"משהו הכזה" כמו בתמונה שהצגת. הוא עשוי סיליקון ועובד יפה עם שמן ומלח. הבעיה שאסור להמתין עד שכל הגרעינים מתפצחים כי המיקרו מתחיל לקלקל את אלו שהתפצחו ראשונים.
בקיצור, לומדים מתי לעצור את המיקרו אפילו שלא כל התוכן הפך להיות פופקורן.
מה שרואים בתמונה המצורפת זה מכשיר מעולה. אמנם לא משהו קטן אבל בנוי 3 חלקים.
החלק התחתון (האדום) מכיל את גוף החימום.
החלק האמצעי (השחור) הוא המשטח שעליו מניחים גרעינים, מלח, שמן וכו'. החלק הזה ניתן להסרה וישר למדיח. לא בכל המכשירים הדומים לזה המוצג אפשר לפרק את משטח הבישול.
החלק השלישי (השקוף) זה מיכל ההגשה. כשהפופקורן מוכן הופכים את חלק 2 ו 3, מפרידים את חלק 2 והפופקורן מוכן להגשה בחצי הכדור השקוף.
אני מבין. כמוני, גם אתה מחפש משהו שלא יתפוס הרבה מקום וגם יהיה יעיל. לא מצאתי כזה. אפילו ניסיתי מכשיר דומה לזה שבתמונה רק יותר קטן. לא עבד טוב כי ההספק שלו לא פיצח את הגרעינים כמו שצריך.
סתם לידיעה, פופקורן מתפצח ע"י שחרור הנוזלים שבתוך הגרעין והוא צריך להתחמם לכ- 300 מעלות כדי שהקיטור שנוצר יגרום לפיצוץ.
יש לי את ה"משהו הכזה" כמו בתמונה שהצגת. הוא עשוי סיליקון ועובד יפה עם שמן ומלח. הבעיה שאסור להמתין עד שכל הגרעינים מתפצחים כי המיקרו מתחיל לקלקל את אלו שהתפצחו ראשונים.
בקיצור, לומדים מתי לעצור את המיקרו אפילו שלא כל התוכן הפך להיות פופקורן.
מה שרואים בתמונה המצורפת זה מכשיר מעולה. אמנם לא משהו קטן אבל בנוי 3 חלקים.
החלק התחתון (האדום) מכיל את גוף החימום.
החלק האמצעי (השחור) הוא המשטח שעליו מניחים גרעינים, מלח, שמן וכו'. החלק הזה ניתן להסרה וישר למדיח. לא בכל המכשירים הדומים לזה המוצג אפשר לפרק את משטח הבישול.
החלק השלישי (השקוף) זה מיכל ההגשה. כשהפופקורן מוכן הופכים את חלק 2 ו 3, מפרידים את חלק 2 והפופקורן מוכן להגשה בחצי הכדור השקוף.
אני מבין. כמוני, גם אתה מחפש משהו שלא יתפוס הרבה מקום וגם יהיה יעיל. לא מצאתי כזה. אפילו ניסיתי מכשיר דומה לזה שבתמונה רק יותר קטן. לא עבד טוב כי ההספק שלו לא פיצח את הגרעינים כמו שצריך.
סתם לידיעה, פופקורן מתפצח ע"י שחרור הנוזלים שבתוך הגרעין והוא צריך להתחמם לכ- 300 מעלות כדי שהקיטור שנוצר יגרום לפיצוץ.
Re: שרשור הפופקורן הגדול - מכונות - תירס - מלח - ועוד
נראה מקצועי. מבחינת הגודל הסיר הנ"ל דווקא נראה סביר.
אחפש אחד באמזון עם מתח מתאים.
תודה!
אחפש אחד באמזון עם מתח מתאים.
תודה!
Re: שרשור הפופקורן הגדול - מכונות - תירס - מלח - ועוד
באמזון גרמניה זה 220V.
תחפש גם ב Ali Express, גם שם זה 220V.
אל תתפתה לממירים מ 220V ל 110V כי המתקן מצוייד במנוע שמערבב את הגרעינים ולא רק גופי חימום.
בהצלחה.
תחפש גם ב Ali Express, גם שם זה 220V.
אל תתפתה לממירים מ 220V ל 110V כי המתקן מצוייד במנוע שמערבב את הגרעינים ולא רק גופי חימום.
בהצלחה.