אחרי התלבטויות רבות החלטתי לקנות preamp phono
של puffin audio יחד עם dsp פנימי ויכול להוספת יציאה דגיטלית.
אממה קניתי preamp לפני קניית פטיפון.
תקציב 3000 שח ועוד קצת...
מה הממלצות?
תודה
המלצה לפטיפון
- Catskinner
- חבר כבוד
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 953 פעמים
הייתי בטוח שהתקציב שלי לא רע בשביל פטיפון התחלתי (:
אני יכול טיפה להצפין בהשקעה אבל לא הרבה.
חשוב לי שהפטיפון יגדל איתי כלומר גם אם אקנה אותו בהתחלה עם ראש יחסית בינוני אוכל לשדרג אותו בעתיד .
בנוגע ל puffin זה באמת מוצר שחושב מחוץ לקופסה בנוגע לטכנולוגיה המוטמעת . רק לקרוא את הביקורות עליו באמזון זה 20ד של עונג.
מה גם שהפטיפון הולך להיטמע במערכת דיגיטלית לחלוטין עם יציאת coaxial.
אשמח להמלצות....
אני יכול טיפה להצפין בהשקעה אבל לא הרבה.
חשוב לי שהפטיפון יגדל איתי כלומר גם אם אקנה אותו בהתחלה עם ראש יחסית בינוני אוכל לשדרג אותו בעתיד .
בנוגע ל puffin זה באמת מוצר שחושב מחוץ לקופסה בנוגע לטכנולוגיה המוטמעת . רק לקרוא את הביקורות עליו באמזון זה 20ד של עונג.
מה גם שהפטיפון הולך להיטמע במערכת דיגיטלית לחלוטין עם יציאת coaxial.
אשמח להמלצות....
- Catskinner
- חבר כבוד
- Catskinner
- חבר כבוד
@eladeb
·עומדות בפניך שתי בררות עיקריות אם אתה נחוש לרכוש פטיפון ראשון חדש מהאריזה.
הבררה הראשונה זה הפטיפון למתחילים ואני הייתי נמנע מרכישת "דגמי כניסה" של חברות כמו Pro-Ject או rega בגלל ששם מרגישים היטב איך הם גירדו את תחתית החבית כדי להוציא מוצר שעדיין יקר פי 2 או 3 מהמוצדק. לדעתי הפטיפון למתחילים במחיר סביר הוא ה Fluance RT8X (יש תתי דגמים מ RT81 ועד RT85) יש לכל תת דגם צרוף של ראשים ואביזרים שונה כך שתמצא התאמה לכל רמת מחיר החל מפחות מ 1000 ש"ח ועד 2000. החיסרון הוא שצריך לרכוש באתר שלהם בחו"ל ושעל המחיר צריך להוסיף הובלה, מע"מ ומכס. עדיין תקבל מוצר שאני מכנה Honest ולא חתיכת דראעק המתיימרת להיות אודיופילית רק בגלל שהיא נושאת לוגו של חברה שהמוצר הסביר הראשון שלה מתחיל בארץ ב 10 אלף וצפונה.
הבררה השניה זה לעשות מה שאני עשיתי, להקציב תקציב הרבה יותר גבוה ולרכוש Technics 1200/1210. אני רכשתי את שלי מיד שניה בחו"ל אבל עכשיו היצור חודש עם דגמים חדשים ולו אני הייתי מחפש פטיפון היום הייתי רוכש את ה G או ה GR בלי למצמץ פעם אחת. כן, אני יודע. אודיופילים לא אוהבים אותם. אני לא אודיופיל. אני אחד שאוהב לשמוע מוזיקה בלי שיצטרך כל כמה חודשים להתעסק עם שטות אחרת בפטיפון ומידיעה שגם בעוד 15-20 שנה אני לא אצטרך לתחזק שם כלום והוא עדיין ישמע טוב בדיוק כמו בשיום שקניתי אותו חדש.
·עומדות בפניך שתי בררות עיקריות אם אתה נחוש לרכוש פטיפון ראשון חדש מהאריזה.
הבררה הראשונה זה הפטיפון למתחילים ואני הייתי נמנע מרכישת "דגמי כניסה" של חברות כמו Pro-Ject או rega בגלל ששם מרגישים היטב איך הם גירדו את תחתית החבית כדי להוציא מוצר שעדיין יקר פי 2 או 3 מהמוצדק. לדעתי הפטיפון למתחילים במחיר סביר הוא ה Fluance RT8X (יש תתי דגמים מ RT81 ועד RT85) יש לכל תת דגם צרוף של ראשים ואביזרים שונה כך שתמצא התאמה לכל רמת מחיר החל מפחות מ 1000 ש"ח ועד 2000. החיסרון הוא שצריך לרכוש באתר שלהם בחו"ל ושעל המחיר צריך להוסיף הובלה, מע"מ ומכס. עדיין תקבל מוצר שאני מכנה Honest ולא חתיכת דראעק המתיימרת להיות אודיופילית רק בגלל שהיא נושאת לוגו של חברה שהמוצר הסביר הראשון שלה מתחיל בארץ ב 10 אלף וצפונה.
הבררה השניה זה לעשות מה שאני עשיתי, להקציב תקציב הרבה יותר גבוה ולרכוש Technics 1200/1210. אני רכשתי את שלי מיד שניה בחו"ל אבל עכשיו היצור חודש עם דגמים חדשים ולו אני הייתי מחפש פטיפון היום הייתי רוכש את ה G או ה GR בלי למצמץ פעם אחת. כן, אני יודע. אודיופילים לא אוהבים אותם. אני לא אודיופיל. אני אחד שאוהב לשמוע מוזיקה בלי שיצטרך כל כמה חודשים להתעסק עם שטות אחרת בפטיפון ומידיעה שגם בעוד 15-20 שנה אני לא אצטרך לתחזק שם כלום והוא עדיין ישמע טוב בדיוק כמו בשיום שקניתי אותו חדש.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר כבוד
לפותח השירשור, "המלצה" מקריאה ברשת ולא מתוך נסיון:
https://www.amazon.co.uk/Fluance-Refere ... B07KGL56XJ
לחברת פלואנס, יש סדרת פטיפונים שכולם מבוססים על אותו בסיס עם שדרוגים שונים: ראש, מחט, פלטה אקרילית וכו'.
הם זוכים לביקורות טובות ואפשר לרכוש את הדגם הפחות בכיר ולשדרג בהמשך אם רוצים. הקישור מעלה הוא לדגם 85 שהוא המתקדם ביותר, רק הראש והמחט שלו עולים בארץ כ 1200 ש"ח. אפשר להבנתי להזמין מהאמזונים לארץ. מאמזון אנגליה קח בחשבון כי יורד מע"מ בדף התשלום, מהמחיר שמוצג באתר, מנוי פריים מוזיל תשלום.
ייתכן שניתן להזמין ישירות לארץ גם מהחברה:
https://www.fluance.com/rt85w-reference ... ral-walnut
אבל, קח בחשבון תוספת של מיסים וכו'
בהצלחה
https://www.amazon.co.uk/Fluance-Refere ... B07KGL56XJ
לחברת פלואנס, יש סדרת פטיפונים שכולם מבוססים על אותו בסיס עם שדרוגים שונים: ראש, מחט, פלטה אקרילית וכו'.
הם זוכים לביקורות טובות ואפשר לרכוש את הדגם הפחות בכיר ולשדרג בהמשך אם רוצים. הקישור מעלה הוא לדגם 85 שהוא המתקדם ביותר, רק הראש והמחט שלו עולים בארץ כ 1200 ש"ח. אפשר להבנתי להזמין מהאמזונים לארץ. מאמזון אנגליה קח בחשבון כי יורד מע"מ בדף התשלום, מהמחיר שמוצג באתר, מנוי פריים מוזיל תשלום.
ייתכן שניתן להזמין ישירות לארץ גם מהחברה:
https://www.fluance.com/rt85w-reference ... ral-walnut
אבל, קח בחשבון תוספת של מיסים וכו'
בהצלחה
- Catskinner
- חבר כבוד
- Catskinner
- חבר כבוד
שדרוג פטיפון זה קומבינה של החברה וקללה לרוכש. בוא ניקח את ה rega P3 שחשבת עליו למשל. בלי להתאמץ ממש תוכל למצוא כמה פורומים שבהם יש סיפורים ואגדות על בעלים של P3 ששדרגו פלאטה, ותת פלאטה, ורצועה, ומנוע, ויחידת בקרה, וראש (לא פשוט ב rega) או מחט. בסוף יצא להם יותר יקר מ P6, עדיין לא ברמה של P6 וגם עדיין בלי מכסה נורמלי.
הם כמובן מבסוטים עד הגג כי הם "שדרגו" את הפטיפון. חברת rega מבסוטית עוד יותר.
הם כמובן מבסוטים עד הגג כי הם "שדרגו" את הפטיפון. חברת rega מבסוטית עוד יותר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.