אחת לכמה זמן אני מקבל קישור לסרטון הדגמה האמור לרגש אותי היות ומוצגת בו מערכת שהיא אם כל המערכות והסינרגיה..., אוי הסינרגיה בין כל הרכיבים אמורה לייצר חוויה הוליסטית ולגרום לי לתחושת התעלות הקרובה לאקסטזה דתית. כמו למשל הדוגמית הזו:
לאחר הקביעה הנחרצת שכאן לא נחסך ולו שקל ומה שמציגים זה הכי טוב שכסף יכול לקנות, אני עדיין מוצא את עצמי אדיש עם ניחוח קל של גועל.
זה הכי טוב שיש? לא יכולים למצוא כמה שירים בדמו הזה שלא יישמעו כאילו שלזמרים יש עצירות או שזו מקהלת הבית של פלוגת גולני בשבוע השלישי של ריתוק לבסיס? כמה קשה זה למצוא נעימות ושירים שיעלו לי חיוך על השפתיים ויתנו לי הרגשה שלמבצעים היה קיף לתת הופעה?
ואם כבר מדברים על עצירות, אני אמור להתרגש מזוג רמקולים הנראים כמו מערכת עזר להדגמה של קולונוסקופיה? אחר כך מתפלאים מדוע אני לא סובל אף אחד מהדמויות המוכרות בעולם ביקורות ציון ה High End.
למה אודיופיליה מעניינת לי את העכוז
- Catskinner
- חבר כבוד
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 955 פעמים
למה אודיופיליה מעניינת לי את העכוז
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר כבוד
@ra
·ברור שזה בלתי אפשרי. לא חשוב מה מציגים זה תמיד ישמע כמו המערכת שדרכה צופים או ומקשיבים. בגלל זה מדובר בעצם בסרטונים המסריחים מאליטיזם וסנוביות תחת מסווה דק של מצגת להעשרת הידע.
זה חלק ממרכם יחסים של מועדון חברים שנוהגים לטפוח האחד לשני על השכם, יצרנים המייצרים ציוד שאף אחד לא ממש צריך, כתבים המשבחים אותם ומוכנים לבלוע ולהפיץ הלאה כל שטות ומומחים בשם עצמם שתמיד סמינים להסביר לנו מה באמת טוב ועד כמה אנחנו לא מבינים כלום.
·ברור שזה בלתי אפשרי. לא חשוב מה מציגים זה תמיד ישמע כמו המערכת שדרכה צופים או ומקשיבים. בגלל זה מדובר בעצם בסרטונים המסריחים מאליטיזם וסנוביות תחת מסווה דק של מצגת להעשרת הידע.
זה חלק ממרכם יחסים של מועדון חברים שנוהגים לטפוח האחד לשני על השכם, יצרנים המייצרים ציוד שאף אחד לא ממש צריך, כתבים המשבחים אותם ומוכנים לבלוע ולהפיץ הלאה כל שטות ומומחים בשם עצמם שתמיד סמינים להסביר לנו מה באמת טוב ועד כמה אנחנו לא מבינים כלום.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה
- נתן תודות: 1290 פעמים
- קיבל תודות: 1137 פעמים
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה
- נתן תודות: 1290 פעמים
- קיבל תודות: 1137 פעמים
@פלאפי
יכול להיות שאתה מבלף הפעם, אבל בכל מקרה אני הסיבוב הזה בחוץ.
סיבוב הבא אני אעשה עלייך ALL IN, אז נראה אותך.
שוויצר שכמוך...
יכול להיות שאתה מבלף הפעם, אבל בכל מקרה אני הסיבוב הזה בחוץ.
סיבוב הבא אני אעשה עלייך ALL IN, אז נראה אותך.
שוויצר שכמוך...

Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000
Bedroom: LG 55EG910Y | Media Room: in progress
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000
Bedroom: LG 55EG910Y | Media Room: in progress
- Catskinner
- חבר כבוד
@yehudaa
·וגם מפרסמים סרטוני יוטיוב שבהם מתפארים באותה מערכת תוך השמעת מוזיקת נכאים? אני מעדיף להאמין שאנחנו קצת יותר טובים מזה.
יכול להיות שהבעיה שלי היא שנולדתי לדור שבו ההורים עוד חינכו שהדבר הראשון שאתה לומד כשיש לך כסף זה לסתום את הפה.
·וגם מפרסמים סרטוני יוטיוב שבהם מתפארים באותה מערכת תוך השמעת מוזיקת נכאים? אני מעדיף להאמין שאנחנו קצת יותר טובים מזה.
יכול להיות שהבעיה שלי היא שנולדתי לדור שבו ההורים עוד חינכו שהדבר הראשון שאתה לומד כשיש לך כסף זה לסתום את הפה.
- mulder
- חבר מכור קשה
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 520 פעמים
Re: למה אודיופיליה מעניינת לי את העכוז
@Catskinner
אני לא סובל את המילה הזאת "אודיופיל" כי היא לא קשורה כבר לאהבה לאודיו.
אבל תגלה הבנה, איך הוא ישוויץ בפני החברים שלו ?
אני לא סובל את המילה הזאת "אודיופיל" כי היא לא קשורה כבר לאהבה לאודיו.
אבל תגלה הבנה, איך הוא ישוויץ בפני החברים שלו ?

מוכר:
רמקולים מדפיים/תליה JAMO D500 THX
https://htmag.co.il/forum?q=dmlld3RvcGl ... Q9MzM4NjQ3
רמקולים Meridian תוצרת אנגליה.
https://htmag.co.il/forum/?q=dmlld3RvcG ... 1FUklESUFO
רמקולים מדפיים/תליה JAMO D500 THX
https://htmag.co.il/forum?q=dmlld3RvcGl ... Q9MzM4NjQ3
רמקולים Meridian תוצרת אנגליה.
https://htmag.co.il/forum/?q=dmlld3RvcG ... 1FUklESUFO
- בור_ועם_הספר
- חבר פעיל מאוד
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
הרשו לי להוסיף את שני הסנט שלי למדורה עם הציטוט:
"אוהבי מוסיקה מאזינים למוסיקה
אודיופילים מאזינים לציוד."
חשוב להיות מודעים לכלל התמורה הפוחתת.
מצד שני גם סובארו וגם מרצדס יכולות להגיע לאותם מקומות ובכל זאת קונים את היקר והנוצץ,
והשעון שנמצא על הטלפון הנייד שלי יותר מדוייק מכל רולקס,
ציוד אודיו הוא גם תכשיט. כמו שעונים ומכוניות.
רק שמי שקונv אותו לצורך הזה לא מוכן להודות בזה.
"אוהבי מוסיקה מאזינים למוסיקה
אודיופילים מאזינים לציוד."
חשוב להיות מודעים לכלל התמורה הפוחתת.
מצד שני גם סובארו וגם מרצדס יכולות להגיע לאותם מקומות ובכל זאת קונים את היקר והנוצץ,
והשעון שנמצא על הטלפון הנייד שלי יותר מדוייק מכל רולקס,
ציוד אודיו הוא גם תכשיט. כמו שעונים ומכוניות.
רק שמי שקונv אותו לצורך הזה לא מוכן להודות בזה.
אתם חושבים שלילי, תחשבו חיובי, תחשבו כמה כסף זה מעביר מאנשים מרובי יכולת לכל אותם מהנדסים, מעצבים, אנשי שווק, אלקטרונאים, מלחימות ופועלי נקיון בחנויות סטריאו.......אהה, אני סוציאליסט בדעותי.
.....וזה מקדם גם את אותם מוזיקאים מוזרים שכנראה ללא האודיופילים היו מסתובבים עם מחצלת וכובע על הרצפה של איזה תחתית באיזו עיר בירה.
תחשבו חיובי כבר אמרתי?
·
.....וזה מקדם גם את אותם מוזיקאים מוזרים שכנראה ללא האודיופילים היו מסתובבים עם מחצלת וכובע על הרצפה של איזה תחתית באיזו עיר בירה.
תחשבו חיובי כבר אמרתי?
·