שלום לכולם
אני מעוניין לשמוע את דעתכם לגבי בחירת צבע לרמקולים חדשים,
השאלה היא כללית,לגבי צבע לאורך זמן..
רכשתי רמקולים גדולים מאד ויקרים מאד (אפתח שרשור מתאים בהמשך..), הסיבה שאני מציין
זאת היא שכנראה שהם יהיו איתי זמן רב מאד (אי אפשר אף פעם לדעת), הזוג האחרון שהיה לי נשאר איתי 5 שנים והוחלף עקב פסיכיות מגניב! .
אני יכול לבחור מספר רב של צבעים אך מתלבט בעיקר בין שני צבעים קלאסיים: שחור או לבן.
הלבן נראה מדליק ! לפחות ברגע הראשון, לא דורש יותר מידי תשומת לב, ויש בו משהו צעיר ורענן אבל יתכן שלאחר זמן מסויים הוא יראה קצת משעמם ופלסטיקי, אפילו שיש לו גימור ברמות הגבוהות ביותר, האם זה פשוט טיבו של הצבע הלבן ?
השחור נראה קצת מאיים, גדול, דורש שכולם יביטו בו, עם הרבה נוכחות, אך יכול להיות שאף שהוא אינו מדליק כמו הלבן מהרגע הראשון, הוא גם לא הופך משעמם עם הזמן ?
אני יודע שעם הדגם הספציפי היה יותר קל לחוות דעה אבל כרגע לא יכול לדבר על הרמקול המסויים.
אגב, את השחור ראיתי פיזית בעיניים שלי והוא מרשים הרבה יותר מתמונות שלו. את הלבן בגימור העכשוי שלו, לא ראיתי בעיניים שלי.
תודה מראש לחוות הדעת.
נ.ב
בין הרמקולים: מסך הקרנה בגודל 130" בתצורת סינמהסקופ ורמקול סנטר ענק מאותו סדרה של הרמקולים..
מחליף לרמקולים חדשים - מעוניין בדעתכם לגבי העיצוב/צבע
מחליף לרמקולים חדשים - מעוניין בדעתכם לגבי העיצוב/צבע
נערך לאחרונה על ידי soler ב 30/07/2019 16:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה
- נתן תודות: 1290 פעמים
- קיבל תודות: 1137 פעמים
אני יכול להמר על המותג, אבל נשאיר את זה בצד כרגע...
הייתי לוקח שחור, בשביל למנוע בוהק של הלבן כי מבין שיש מקרן.
שחור נראה לי יותר סחיר ביד שנייה, גם שיקול.
הלבן אמור להתאים לכלל החלל ולעיצוב, לעיתים מגביל בשינוי עתידי. שחור תמיד באופנה.
אם ממש תרצה לגוון, אז תמיד אתה יכול גימור שחור וגריל צבעוני (לבן או כל צבע אחר).
הייתי לוקח שחור, בשביל למנוע בוהק של הלבן כי מבין שיש מקרן.
שחור נראה לי יותר סחיר ביד שנייה, גם שיקול.
הלבן אמור להתאים לכלל החלל ולעיצוב, לעיתים מגביל בשינוי עתידי. שחור תמיד באופנה.
אם ממש תרצה לגוון, אז תמיד אתה יכול גימור שחור וגריל צבעוני (לבן או כל צבע אחר).
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000
Bedroom: LG 55EG910Y | Media Room: in progress
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000
קודם כול נראה מטורף, כפי שאמרת רמקול עם נוכחות...
אם הוא מיועד לחדר יעודי האם בחדר יהיו קירות לבנים או כיסוי אקוסטי כולשהו?
אם לבן אז הייתי בוחר בלבן מהסיבה שמתאים גם לסלון ויתאים גם לחדר, אם זה אם צבעים שונים הייתי הולך על שחור אבל שוב זאת דעתי האישית כי אני מעדיף מראה חלק ונקי
.
בהצלחה אם מה שתבחר
אם הוא מיועד לחדר יעודי האם בחדר יהיו קירות לבנים או כיסוי אקוסטי כולשהו?
אם לבן אז הייתי בוחר בלבן מהסיבה שמתאים גם לסלון ויתאים גם לחדר, אם זה אם צבעים שונים הייתי הולך על שחור אבל שוב זאת דעתי האישית כי אני מעדיף מראה חלק ונקי

בהצלחה אם מה שתבחר
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה
בתור ילד (אומנם בן 28 אבל..ילד!) הייתי הולך על כחול! אם כבר משתגעים אז עד הסוף!.
בנימה רצינית יותר - בתמונות שהעלת לבחירת הצבעים - לדעתי האפור מנצח, הוא לא שחור, גדול ומאיים כמו שציינת, הוא לא לבן, בהיר שידרוש לשמור על ניקיון גורף כל כמה ימים וישתלב לך עם הקיר עד כדי שלא יתפוס נוכחות ולכן לדעתי האפור מספיק כהה כדי לא "להיות בצד" מבלי שישימו לב אליו ומצד שני הוא גם לא צועק "היי! אני כאן! תסתכלו עליי!" כמו השחור, אני באופן אישי הייתי הולך על שחור/כחול אבל ציינת שהשחור מאיים, הלבן עדין מדיי, עלול לדרוש יותר מדי תשומת לב לגבי הניקיון כי כל דבר קטן אתה תראה עליו, אז נשארנו עם אפור, כחול או ירוק, אני דיי בטוח שלא "תסתכן" מבחינה עיצובית בלקחת רמקול כזה בצבע כחול/ירוק אז נשארנו עם אפור, מצד אחד סולידי מצד שני בעל נוכחות ובנינו? כשהוא ינגן זה לא באמת ישנה איך הוא נראה.
תתחדש!! מחכים לשמוע מה החלטת ונשמח לתמונות ברגע האמת! המון בהצלחה
בנימה רצינית יותר - בתמונות שהעלת לבחירת הצבעים - לדעתי האפור מנצח, הוא לא שחור, גדול ומאיים כמו שציינת, הוא לא לבן, בהיר שידרוש לשמור על ניקיון גורף כל כמה ימים וישתלב לך עם הקיר עד כדי שלא יתפוס נוכחות ולכן לדעתי האפור מספיק כהה כדי לא "להיות בצד" מבלי שישימו לב אליו ומצד שני הוא גם לא צועק "היי! אני כאן! תסתכלו עליי!" כמו השחור, אני באופן אישי הייתי הולך על שחור/כחול אבל ציינת שהשחור מאיים, הלבן עדין מדיי, עלול לדרוש יותר מדי תשומת לב לגבי הניקיון כי כל דבר קטן אתה תראה עליו, אז נשארנו עם אפור, כחול או ירוק, אני דיי בטוח שלא "תסתכן" מבחינה עיצובית בלקחת רמקול כזה בצבע כחול/ירוק אז נשארנו עם אפור, מצד אחד סולידי מצד שני בעל נוכחות ובנינו? כשהוא ינגן זה לא באמת ישנה איך הוא נראה.
תתחדש!! מחכים לשמוע מה החלטת ונשמח לתמונות ברגע האמת! המון בהצלחה

רסיבר: Marantz SR7010
מגבר אינטגרייטד: Pioneer A70K
רמקולים קדמיים רצפתיים: Epos acoustics EPIC 5
רמקולים אחוריים מדפיים: Tannoy Mercury MX2
סנטר: SVS Ultra
רמקולים אטמוס: SVS Prime Elevation
סאב 1: SVS PC4000
סאב 2: SVS PC12-Plus
מסך: LG 55UH617Y
מגבר אינטגרייטד: Pioneer A70K
רמקולים קדמיים רצפתיים: Epos acoustics EPIC 5
רמקולים אחוריים מדפיים: Tannoy Mercury MX2
סנטר: SVS Ultra
רמקולים אטמוס: SVS Prime Elevation
סאב 1: SVS PC4000
סאב 2: SVS PC12-Plus
מסך: LG 55UH617Y
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה
@orku
יש משהו במה שאתה אומר...
אני "דואג" רק מבחינת החזרי האור כי להבנתי זה הולך להיות בחדר עם מקרן, כך שלדעתי צריך לצמצם למינימום השתקפויות אפשריות.
ממתינים לעידכונים.
@soler תתחדש !!
תעדכן מה בחרת.
יש משהו במה שאתה אומר...
אני "דואג" רק מבחינת החזרי האור כי להבנתי זה הולך להיות בחדר עם מקרן, כך שלדעתי צריך לצמצם למינימום השתקפויות אפשריות.
ממתינים לעידכונים.
@soler תתחדש !!
תעדכן מה בחרת.
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii
- molvy
- חבר במועדון HT
- נתן תודות: 1187 פעמים
- קיבל תודות: 1178 פעמים
קודם כל תתחדש
רמקול מדהים, חלום רטוב של כל אדם שמעריך ציוד איכותי
אתה צודק יש לו נוחכות והוא לא נטמע ברקע כך שהצבע לא צריך להיות זה שימשוך תשומת לב של הנוכחים בחדר
לכן אני הייתי הולך על אפור שהוא צבע שמתאים כמעט לכל חדר ואם אי פעם תשנה את הרכב החדר הם יתאימו תמיד לכל הרכב
תתחדש
ממתינים לשרשור "התחדשתי:
רמקול מדהים, חלום רטוב של כל אדם שמעריך ציוד איכותי
אתה צודק יש לו נוחכות והוא לא נטמע ברקע כך שהצבע לא צריך להיות זה שימשוך תשומת לב של הנוכחים בחדר
לכן אני הייתי הולך על אפור שהוא צבע שמתאים כמעט לכל חדר ואם אי פעם תשנה את הרכב החדר הם יתאימו תמיד לכל הרכב
תתחדש
ממתינים לשרשור "התחדשתי: