הכותרת מדברת בעד עצמה
לאחר ביקור בתערוכת מינכן יצא לי להיחשף בפעם נוספת למוצרים של Harbeth שמצאו חן בעיני.
הייתי מעוניין לדבר עם אנשים שמחזיקים ברמקול הנ"ל ולשמוע את ההתנסות שלהם, שילובי הגברה מתאימים וגודל החלל שהם נמצאים בו.
@Moshe984
ההתרשמות שלי היתה שונה. לשאלה הקודמת מדובר היה בחלל בינוני למדי, משהו כמו שלושים מטר, מרובע, סגור ועם תקרה גבוהה יחסית וקירות אבן עבים מאוד שקשה לי להעריך את מידת השפעתם, מניח שהיתה כזו.
התחדשתי ב P3ESR OFC , זה פשוט פלא ורמקול פנומנלי, אני כבר שבוע בהלם ממנו.
מדביק בצורה לא רגילה וממכר באופן מיידי. עם כל הגברה טובה.
אין לי ספק ש 30.1 הוא קפיצת מדרגה, למרות שדווקה אותו לא שמעתי, שמעתי את 5 ו 7.
באופן כללי,
HARBETH היום , עושים את הרמקולים בסטייל ועיצוב הכי WOW היום בשוק וגם נשמעים כך.
אין להם פשוט מתחרים במוזיקליות ובערך שהם נותנים.
מחיר זה דבר סובייקטיבי וכמובן שיד שניה חוסכת 50% מהרטיילץ
הרבת' רמקולים נהדרים, אבל רגישים לסוג ההגברה. גם אני חויתי חוויה דומה לשלך ודווקא עם הדגם הגדול יותר 40, אבל לטעמי היה מדובר בהגברה שלא התאימה לרמקול, לא בטוח מה זה היה מכיוון שמדובר היה בהדגמה ואין לי מושג איזה מהמגברים שהיו בחדר היה מחובר לרמקולים, מכאן גם לא מוצא לנכון לפרט, אבל הרמקול נשמע נפוח מדי לטעמי. מצד שני וכפי שכתבתי ה 30 נשמע פנטסטי עם הגברה של SUGDEN וממה שאמרו לי אנשים שאני מאוד מחשיב את דעתם, למרות שלא שמעתי בעצמי, הם הולכים מצוין גם עם הגברה של LFD ו SONNETEER. בכל מקרה העיקר שאתה נהנה ממה שאצלך.
רועי51 כתב:הרבת' רמקולים נהדרים, אבל רגישים לסוג ההגברה.
...
לא כך הוא לפי דברי מנכ"ל הרבת', אלן שואו, שטוען שאם מישהו יוכל לזהות הבדלים בין מגברים טרנזיסטוריים בבליינד על הרמקולים שלו הוא יעניק לו ברוב כבוד והדר את ה-40 במתנה.