ברשותי מגבר וינטאג'י sansui G7500 ששופץ ונשמע מדהים( 90 וואט RMS חזקים מאוד בעכבה של 8 אוהם). מאזין באמצעות לפטופ המחובר ל Dacmagic100 של cambridge Audio. רמקולים מדפיים: focal Aria 906.
גודל הסלון 4×4 בחלק המרכזי. עם המבואה הסמוכה סה"כ 4×7 מטרים.
שומע את כל הז'אנרים. מרגיש שה focal חלשים על המגבר וזה בולט בעיקר במוסיקה קלאסית (תזמורתית) . שם מרגיש לי שהרמקולים "חסרי אוויר".
מתלבט לאחרונה באפשרות לשדרג.
ההתלבטות היא בין שני רמקולים מדפיים (רצפתיים לא מסתדרים בסלון שלי), שמקבלים ביקורות מעולות בכל מבחן ברשת:
focal electra 1008 be (קומפקטים מאוד בגודלם) או ה spendor classic 2/3 (החדשים והגדולים יותר בממדיהם).
עלותם זהה(בדקתי).
מישהו מכיר או האזין לשניים? הצעות על בסיס המידע שלעיל.....?
ברור שאצטרך להאזין לכל אחד מהשניים, אבל חוות דעת יתקבלו בשמחה.
תודה
דני
התלבטות בין שני רמקולים מדפיים:foal electra 1008 be או spendor classic 2/3
אזי רק מבחן שמע יפתור לך את בעיית ההתלבטות...
מבחינה אסתטי - פוקאל (לטעמי כמובן ) זוכה .
קראתי קצת על ספלנדר - מעניין וביקורות גבוהות, אבל ...
מה שקובע - זה ביקורת אחרונה - שלך:)
לא יודע אם יש מקום ששני החברי מותקנים , אך אם יש - כך לשם מקור שלך ומגבר שלך וכמה דיסקים משלך וזה הוא.
אולי קצת לא נוח, אבל זה לדעתי דרך הנכונה.
או שתביא אותם הביתה - אם יש מצב...
מבחינה אסתטי - פוקאל (לטעמי כמובן ) זוכה .
קראתי קצת על ספלנדר - מעניין וביקורות גבוהות, אבל ...

לא יודע אם יש מקום ששני החברי מותקנים , אך אם יש - כך לשם מקור שלך ומגבר שלך וכמה דיסקים משלך וזה הוא.
אולי קצת לא נוח, אבל זה לדעתי דרך הנכונה.
או שתביא אותם הביתה - אם יש מצב...
Heavy Metal Is The Law
ה Spendor Classic 2/3 הגיעו ונחתו בסלון
כפי שאתם מבינים עשיתי את הבחירה.
בשעה טובה נחתו אצלי ה Spendor Classic 2/3 וחיברתי אותם לרסיבר הסנסוי הוינטאג'י שלי ( Sansui G7500). מדובר ברמקול מדפי ג-ד-ו-ל בהחלט. השידוך לרסיבר הוינטאג'י (שופץ למשעי ע"י יאיר פורמן) הסתבר כמצויין.
אינני אודיופיל עם אוזן מקצועית ולא אפליג בתיאורים מפולפלים. אומר שמול ה Focal Aria 906 שהיו לי, מדובר בקפיצה נחשונית. צליל אחר לחלוטין וכייפי בצורה בלתי רגילה לאוזן. לא מעייפים, מעודנים והצליל חד כתער. בתי בת ה 14 אמרה ואני מצטט "אבא, כאילו שהזמרת יושבת פה בסלון". אני מרוצה בהחלט.
השרות שקיבלתי מגבי עמרם מ"סאונדקווסט" היה חם, מקצועי ולבבי. שמחתי להכירו ואני בטוח שאוסיף בעתיד לקנות באמצעותו. ממליץ בחום לב. תענוג.
בשעה טובה נחתו אצלי ה Spendor Classic 2/3 וחיברתי אותם לרסיבר הסנסוי הוינטאג'י שלי ( Sansui G7500). מדובר ברמקול מדפי ג-ד-ו-ל בהחלט. השידוך לרסיבר הוינטאג'י (שופץ למשעי ע"י יאיר פורמן) הסתבר כמצויין.
אינני אודיופיל עם אוזן מקצועית ולא אפליג בתיאורים מפולפלים. אומר שמול ה Focal Aria 906 שהיו לי, מדובר בקפיצה נחשונית. צליל אחר לחלוטין וכייפי בצורה בלתי רגילה לאוזן. לא מעייפים, מעודנים והצליל חד כתער. בתי בת ה 14 אמרה ואני מצטט "אבא, כאילו שהזמרת יושבת פה בסלון". אני מרוצה בהחלט.
השרות שקיבלתי מגבי עמרם מ"סאונדקווסט" היה חם, מקצועי ולבבי. שמחתי להכירו ואני בטוח שאוסיף בעתיד לקנות באמצעותו. ממליץ בחום לב. תענוג.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- VolkanDARK
- חבר שרק התחיל
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
- VolkanDARK
- חבר שרק התחיל
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
דן תתחדש על הרמקולים אין ספק שסדרות Sansui G
הם מעולות אגב הכל יושב יפה על המזנון אני מאחל לך
שתהנה מהציוד שלך