יש מספיק פורומים לכל תת תחום.
השם שם הפורום הזה "אודיו יוקרתי" מצפה לא לראות פה שרשורים על מערכת ב 4000 ש"ח או בידורית לילדים.
חבל שלא עושים יותר סדר בפורומים
- oferlaor
- מנהל
- נתן תודות: 511 פעמים
- קיבל תודות: 3946 פעמים
- oferlaor
- מנהל
הייתי אומר שכמו כל דבר "חריג" זה משמעותית שונה מהממוצע. אם יש פיזור גאוס לכל דבר, אז אם המכשיר הממוצע עולה 10,000 (זה לא המצב) אז יוקרתי זה 2 סטיות תקן ימינה...
הבעיה שבשנים האחרונות הממוצע ירד דרמטית. כשנכנסתי לתחום היה סביר לחלוטין להוציא על מערכת סטריאו כמה עשרות אלפי ש"ח או יותר. זו היתה השקעה ולכן כנראה שיוקרתי היה במאות אלפי ש"ח.
כיום אנשים לא מבינים למה צריך יותר מרמקול BT אטום למים או סאונדבר בסיסי. אז השאלה היא אם ההגדרה של יוקרתי צריכה להשתנות... מערכת שלי שהיתה בינונית לא מזמן לדעתי כבר נחשבת יוקרתית...
הבעיה שבשנים האחרונות הממוצע ירד דרמטית. כשנכנסתי לתחום היה סביר לחלוטין להוציא על מערכת סטריאו כמה עשרות אלפי ש"ח או יותר. זו היתה השקעה ולכן כנראה שיוקרתי היה במאות אלפי ש"ח.
כיום אנשים לא מבינים למה צריך יותר מרמקול BT אטום למים או סאונדבר בסיסי. אז השאלה היא אם ההגדרה של יוקרתי צריכה להשתנות... מערכת שלי שהיתה בינונית לא מזמן לדעתי כבר נחשבת יוקרתית...
- FastandFurious
- חבר מביא חבר
- נתן תודות: 823 פעמים
- קיבל תודות: 497 פעמים
לצערי הרמה בארץ ירודה מאוד אצל רוב המשתמשים
אני לדוגמא רכשתי סב sb 16ultra, ולא העזתי לפתוח
שירשור ב אודיו יוקרתי.
רכשתי אנתאם mrx 720, ולא העזתי לפתוח שירשור
באודיו יוקרתי.
רכשתי sunos faber venere 2. וגם את הסנטר שלהם,
ולא העזתי לפתוח שירשור באודיו יוקרתי.
צריך לדעת לכבד את הפורום בו נמצאים.
חג שמח ושנה טובה לכולם
אני לדוגמא רכשתי סב sb 16ultra, ולא העזתי לפתוח
שירשור ב אודיו יוקרתי.
רכשתי אנתאם mrx 720, ולא העזתי לפתוח שירשור
באודיו יוקרתי.
רכשתי sunos faber venere 2. וגם את הסנטר שלהם,
ולא העזתי לפתוח שירשור באודיו יוקרתי.
צריך לדעת לכבד את הפורום בו נמצאים.
חג שמח ושנה טובה לכולם
FRONT- KLIPSCH KL 650 THX ULTRA PRO
CENTER- KLIPSCH KL 650 THX ULTRA PRO
SURROUND- JBL 8320 PRO
SUBWOOFER- SB 16 ULTRA
(PROCESSOR- ANTHEM (MRX- 720
AMPLIFIERS CROWN DSI 1000 PRO-×3
CENTER- KLIPSCH KL 650 THX ULTRA PRO
SURROUND- JBL 8320 PRO
SUBWOOFER- SB 16 ULTRA
(PROCESSOR- ANTHEM (MRX- 720
AMPLIFIERS CROWN DSI 1000 PRO-×3
יש פתרון הרבה יותר פשוט - לסגור את תת-הפורום הזה לחלוטין ולמזג אותו עם פורום ק"ב וסטיריאו.
המשמעות של אודיו יוקרתי פה הוא פשוט ציוד יקר, בלי שום קשר אם הוא מעוצב טוב יותר ובעל ביצועים יותר טובים מציוד זול באותו התחום, וכידוע (אם כי לא לכולם...) בתחום הזה הקשר בין איכות למחיר מאד רופס.
אני לא מאמין שאנשים שמעדיפים להוציא הרבה כסף על ציוד אודיו מאד ייפגעו מזה שהם נאלצים לפתוח את השרשורי הראווה שלהם באותו תת-פורום עם פשוטי העם...
בכל מקרה הפורום הזה די מת ומתפקד כפורום אודיו כללי למי שהתעצל למצוא מקום יותר מתאים לנושא. בלי השרשורים האלה בשנה האחרונה אין פה כמעת שום דבר שמתייחס לציוד אודיו יקר.
המשמעות של אודיו יוקרתי פה הוא פשוט ציוד יקר, בלי שום קשר אם הוא מעוצב טוב יותר ובעל ביצועים יותר טובים מציוד זול באותו התחום, וכידוע (אם כי לא לכולם...) בתחום הזה הקשר בין איכות למחיר מאד רופס.
אני לא מאמין שאנשים שמעדיפים להוציא הרבה כסף על ציוד אודיו מאד ייפגעו מזה שהם נאלצים לפתוח את השרשורי הראווה שלהם באותו תת-פורום עם פשוטי העם...
בכל מקרה הפורום הזה די מת ומתפקד כפורום אודיו כללי למי שהתעצל למצוא מקום יותר מתאים לנושא. בלי השרשורים האלה בשנה האחרונה אין פה כמעת שום דבר שמתייחס לציוד אודיו יקר.
- molvy
- חבר במועדון HT
- נתן תודות: 1187 פעמים
- קיבל תודות: 1178 פעמים
- oferlaor
- מנהל
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 744 פעמים
תחום הדו ערוצי לא מת, הוא חי ובועט ורחוק מרחק רב להיות ברמה נמוכה. (היכן אתם חיים)
אנשים פשוט התעייפו לפרסם מה הם רכשו, הם מעדיפים לעשות את זה בשקט. (אישית החלפתי ציוד בעשרות אלפים בלי לשתף אף אחד)
זה לא רק כאן זה בכל הפורומים. יש ירידה דרסטית בהשתתפות ושיתוף ציוד.
לא יודע כמה אתם מעורבים או מקורבים לתחום
השוק מחליף כל חודש סכומים שאתם לא יכולים לתאר על מה מדובר.
היום (יותר מתמיד) יש חשיפה לציוד ברמות הגבוהות ביותר שגם זמינים אצלנו
בלי צורך לנדוד מעבר לים. (הכל בהישג יד) יחד עם זה המחירים עלו בצורה מפחידה בשנים האחרונות.
בכל מקרה לדעתי אין היום מקום לפורום "אודיו יוקרתי" מספיק להביט מבט קטן
כדי לראות מה אנשים מפרסמים שם ולהבין את המגמה. (אין לו שום ערך מוסף)
איחוד הפורומים הוא צעד מתבקש. (ולא מהיום)
אנשים פשוט התעייפו לפרסם מה הם רכשו, הם מעדיפים לעשות את זה בשקט. (אישית החלפתי ציוד בעשרות אלפים בלי לשתף אף אחד)
זה לא רק כאן זה בכל הפורומים. יש ירידה דרסטית בהשתתפות ושיתוף ציוד.
לא יודע כמה אתם מעורבים או מקורבים לתחום
השוק מחליף כל חודש סכומים שאתם לא יכולים לתאר על מה מדובר.
היום (יותר מתמיד) יש חשיפה לציוד ברמות הגבוהות ביותר שגם זמינים אצלנו
בלי צורך לנדוד מעבר לים. (הכל בהישג יד) יחד עם זה המחירים עלו בצורה מפחידה בשנים האחרונות.
בכל מקרה לדעתי אין היום מקום לפורום "אודיו יוקרתי" מספיק להביט מבט קטן
כדי לראות מה אנשים מפרסמים שם ולהבין את המגמה. (אין לו שום ערך מוסף)
איחוד הפורומים הוא צעד מתבקש. (ולא מהיום)
- molvy
- חבר במועדון HT
- נתן תודות: 1187 פעמים
- קיבל תודות: 1178 פעמים
- Catskinner
- חבר כבוד
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 955 פעמים
הפורומים מזדקנים ואיתם גם המשתמשים. אני כותב הרבה פחות ומתעניין מעט מאוד היום במה אחרים מתעסקים. אני לא היחיד וזה גורם לכך שיש פה הרבה פחות דיונים רציניים ומעמיקים ממה שזכור לי שהיה לפני 10 שנים. יכול להיות שחלק מהבעיה היא מערכת הפורומים עצמה. כשאני מסתכל על חווית המשתמש בפורומים כמו Steve Hoffman למשל, שמבוססת על XenForo, קשה להתעלם מזה שזו מערכת הרבה יותר מודרנית ועם פונקציות טובות יותר המעשירה את חוויית המשתמש.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה
- נתן תודות: 1290 פעמים
- קיבל תודות: 1137 פעמים
גם לתחושתי אכן כבר תקופה ארוכה, יש הרגשה של דעיכה רבתי בפורומים, בתכנים ובדיונים שמתפתחים ובמספר החברים "הוותיקים" שהיו כותבים בעבר המון ונעלמו להם... למרות זאת אני עדיין "מקפיד" לבלות פה לפחות את השעה / תיים ביום, כל יום.
מקווה ששנה הבאה אחרי הירידה נראה את העלייה.
אגב, לא יודע להעיד על מספרי הגולשים באתר וזמן השהייה הממוצע בהשוואה לתקופות מקבילות - אבל לדעתי זה עדיין הפורום המוביל בתחומו בארץ בתכנים הקיימים, בידע, במקצועיות על אף מערכת הפורום הקיימת.
מקווה ששנה הבאה אחרי הירידה נראה את העלייה.
אגב, לא יודע להעיד על מספרי הגולשים באתר וזמן השהייה הממוצע בהשוואה לתקופות מקבילות - אבל לדעתי זה עדיין הפורום המוביל בתחומו בארץ בתכנים הקיימים, בידע, במקצועיות על אף מערכת הפורום הקיימת.
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000
Bedroom: LG 55EG910Y | Media Room: in progress
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000
Bedroom: LG 55EG910Y | Media Room: in progress
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 744 פעמים
·...
אין פה עניין של להסכים או לא, אלה עובדות. פורומים לאודיו בגסיסה בשנים האחרונות ולא רק כאן
וציינתי חלק מהסיבות. חוץ מזה לכתוב לא מסכים בלי לפרט למה כן? אין לו שום ערך לדיון ענייני.
שים לב מה מושך כאן שיח הציבורי, סאב של כמה אלפים ייוצר עשרות דפים של דיונים
שמבחינתי זה ללכת לשים כסף על הסאב ,לחבר למערכת, וסגרתי את הפינה.
אם אתה לא מבין את ההבדל? כנראה שהגדרות שלנו לגבי אודיו יוקרתי שונות בתכלית.