זה לא נכון, כי במקרה כמו שלך והזמנה מחנות מתמחה, החנות הייתה מתעסקת עם שיחות ליבואן ולא אתה.
ובגדול, רוב הסיכויים שלא היה מגיע למצב כזה בכלל כי אף אחד שם לא היה מבטיח לך אספקה תוך 3 ימי עסקים אם הטלוויזיה בכלל לא במלאי בארץ.
מה אתם הייתם עושים? חנות שפשוט משקרת :-(
- TheCoolest
- אחראי תחום מסכים
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 158 פעמים
- קיבל תודות: 1834 פעמים
- יצירת קשר:
Re: מה אתם הייתם עושים? חנות שפשוט משקרת :-(
אני חושב שאתה טועה. בחנות גדולה אתה אחד ממיליון, בחנות קטנה תקבל יחס אישי כי אתה אחד מהשלושה שקנו באותו היום....
הטלויזיה ממילא מגיעה מהמחסן של היבואן, היא לא במלאי של החנות. אולי במחסני חשמל זה אחרת, אבל בדרך כלל זה אצל היבואן.
אני קניתי את הטלויזיה שלי בחנות מתמחה פיזית, אחרי שביררתי מחירים בזאפ ופה. הבעלים של החנות בדק יחד איתי האם הטלוויזיה במלאי, מה זמן ההספקה האמיתי של היבואן, וגם דיבר עם היבואן כשהטלוויזיה לא הגיעה אחרי X ימים שהובטחו. הגיעה למחרת, לא סיפור מבחינתי.
אני לא בטוח שזה גודל החנות, פשוט רמת השירות שלה.
אני קניתי בלאסטפרייס, אתר יחסית גדול וקיבלתי שירות טוב. כשהייתה בעיה עם האספקה רצתי ודיברתי עם כל מיני גורמים, בסוף שיחה אחת ללאסטפרייס פתרה הכל.
אני קניתי בלאסטפרייס, אתר יחסית גדול וקיבלתי שירות טוב. כשהייתה בעיה עם האספקה רצתי ודיברתי עם כל מיני גורמים, בסוף שיחה אחת ללאסטפרייס פתרה הכל.
- winer-r
- חבר ותיק
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
דווקא מהם התאכזבתי, משכו אותי בהספקה ומשכו אותי. בסוף לא היה להם את המוצר, אבל הם לא עדכנו אותי......
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 232 פעמים
מניסיון, ביקורת רעה + ציון נמוך בזאפ עושים את העבודה.
קיבלתי טלפון יום או יומיים אח"כ ממנהל האתר ששאל אותי איך הוא יכול לפצות אותי כדי שאני אמחק את הביקורת הרעה.
הוא אמר שכתבתי שקרים 7ושהודיעו לי יומיים אחרי ההזמנה שאין את המוצר ושמבטלים את העיסקה. הוא אמר לי שהוא שמע את ההקלטה של השיחה. אמרתי לו שאני לא רוצה שום פיצוי ושאם הוא ישלח לי בווטסאפ את ההקלטה של השיחה, אני אמחק את ההודעה ואתקשר אליו כדי להתנצל. אתם חושבים שהוא שלח לי את ההקלטה? פחות...
קיבלתי טלפון יום או יומיים אח"כ ממנהל האתר ששאל אותי איך הוא יכול לפצות אותי כדי שאני אמחק את הביקורת הרעה.
הוא אמר שכתבתי שקרים 7ושהודיעו לי יומיים אחרי ההזמנה שאין את המוצר ושמבטלים את העיסקה. הוא אמר לי שהוא שמע את ההקלטה של השיחה. אמרתי לו שאני לא רוצה שום פיצוי ושאם הוא ישלח לי בווטסאפ את ההקלטה של השיחה, אני אמחק את ההודעה ואתקשר אליו כדי להתנצל. אתם חושבים שהוא שלח לי את ההקלטה? פחות...
- winer-r
- חבר ותיק
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
היום, בדיוק אחרי חודש לאחר ההזמנה ( ולא 3 ימים כפי שהובטח ) הובאה הטלויזיה אליי הביתה.
דיברתי עם המובילים ואמרו לי שהמשאית שלהם מלאה באותה דגם, כיוון שהיה מחסור בארץ.
עכשיו, תכלס, מישהו יכול לייעץ מה לבקש פיצוי....?
לא כבל HDMI וגם לא רסיבר....
אז מה נחשב לפיצוי הולם?
תודה
דיברתי עם המובילים ואמרו לי שהמשאית שלהם מלאה באותה דגם, כיוון שהיה מחסור בארץ.
עכשיו, תכלס, מישהו יכול לייעץ מה לבקש פיצוי....?
לא כבל HDMI וגם לא רסיבר....
אז מה נחשב לפיצוי הולם?
תודה
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 232 פעמים
אחרי המקרה שציינתי למעלה, הזמנתי עוד שואב אבק מחנות אחרת. גם שם היה כתוב חמישה ימי עסקים. שם אחרי חמישה ימי עסקים אמרו לי (ב 17 לחודש) שבתחילת שבוע הבא יכנסו השואבים שהזמנתי. היום פתאום נזכרתי בזה ושלחתי שוב הודעה בוואטסאפ. חזר אלי מישהו שיש הטבה לדייסון V10 (הזמנתי V8 במקור) תמורת 1640 ש"ח שזה לא המחיר הנמוך ביותר בזאפ אפילו וגם הוא, יכנס למלאי רק ב 10.1 (כחודש לאחר שהזמנתי לא כולל הובלה). כמובן שלא דובר על שום פיצוי חוץ מה"הטבה".
מה התירוץ? כמובן, קורונה. אני לא יכול לשמוע על הקורונה הזאת כבר. מה מעניין? הזמנתי מוצר מאמאזון שהגיע לפני הזמן. כנראה שהמוצר הזה לא "נדבק" בקורונה
מה התירוץ? כמובן, קורונה. אני לא יכול לשמוע על הקורונה הזאת כבר. מה מעניין? הזמנתי מוצר מאמאזון שהגיע לפני הזמן. כנראה שהמוצר הזה לא "נדבק" בקורונה
הדבר הכי מוזר
שאתה קונה מחו"ל לא קיבלת קיבלת את הכסף מחברת אשראי
שאתה קונה בישראל חברת אשראי שולחת אותך לבית משפט
שאתה קונה מחו"ל לא קיבלת קיבלת את הכסף מחברת אשראי
שאתה קונה בישראל חברת אשראי שולחת אותך לבית משפט