היי
אשמח להמלצה למסך 75" איכותי בתקציב של 7-8
הבנתי שבמסך של SONY יש מנגון X MOTION שממולץ לשידורי ספורט - מישהו מכיר?
המלצה על מסך 75" - בעיקר לשידורי ספורט
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag
- נתן תודות: 1661 פעמים
- קיבל תודות: 3947 פעמים
Re: המלצה על מסך 75" - בעיקר לשידורי ספורט
אומנם בתקציב מעט גבוה יותר משלך, אבל אולי שווה להשקיע לאור המבצע:
https://htmag.co.il/article48265.html
https://htmag.co.il/article48265.html
- TheCoolest
- אחראי תחום מסכים
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 159 פעמים
- קיבל תודות: 1850 פעמים
- יצירת קשר:
סורי, אבל לא ממש הבנתי איך מחיר של 12K קשור ל-8K ואיך טלוויזיה של LG קשורה לסוני?
@galsmg
טלוויזיות סוני מומלצות הן XH90 ו-XH95, לפחות עד הגעת הדגמים החדשים בהמשך השנה. תבדוק אם ה-XH95 בתקציב, ואם לא, אז לך על ה-XH90.
@galsmg
טלוויזיות סוני מומלצות הן XH90 ו-XH95, לפחות עד הגעת הדגמים החדשים בהמשך השנה. תבדוק אם ה-XH95 בתקציב, ואם לא, אז לך על ה-XH90.
תודה לכם על המענה!
הדגם XH95 מופיע בהנחה בהייטקזון - אך עדיין קצר יקר.
יש באמת יתרון בתמונה דינמית (שידורי ספורט) לעומת דגמים אחרים? יש דגמי 75" אחרים מומלצים בתקציב?
הדגם XH95 מופיע בהנחה בהייטקזון - אך עדיין קצר יקר.
יש באמת יתרון בתמונה דינמית (שידורי ספורט) לעומת דגמים אחרים? יש דגמי 75" אחרים מומלצים בתקציב?
סוני בכללי מובילה בתנועה (Motion). כאשר משתמשים בהחלקת תנועה (motion smoothing) בשידורי ספורט, בעיקר באיכות הגרועה אצלנו, בתמונה נפגעת מאוד עד כדי בלתי אפשרית לצפיה, לפחות עבורי. בסוני XH95 תוכל לבטל את אופציית החלקת התנועה וזה עדיין אמור לרוץ חלק בלי אף עיבוד. גם המעבד של ה- XH95 הוא כנראה החזק בשוק השנה. וכן, זה מאוד משפיע בסופו של דבר. ומתומחר בהתאם. תוכל לרכוש XH90 שזול באופן משמעותי אבל מגיע עם מעבד נחות משמעותית ותמונה פחות טובה, בעיקר ב HDR אבל לא רק.
מציע לך "להתאמץ" קצת ולא לוותר על הסוני 95 .
בכל טלויזיה אחרת תתאכזב .... (משידורי הספורט , כגורגל בעיקר).
בכל טלויזיה אחרת תתאכזב .... (משידורי הספורט , כגורגל בעיקר).
תודה לכולם על התגובות
שאלה אחרת ולא פחות חשובה - מה לגבי שידורי רשת/13/כאן? כלומר השידורים הרגילים.
איך נראה בטלויזיות היקרות האלה? יש יתרונות/חסרונות למודל כזה או אחר?
שאלה אחרת ולא פחות חשובה - מה לגבי שידורי רשת/13/כאן? כלומר השידורים הרגילים.
איך נראה בטלויזיות היקרות האלה? יש יתרונות/חסרונות למודל כזה או אחר?
אני עם XH95 בגודל 65 וצופה בערוצים המסחריים ביס. אני יכול לומר לך שכשהתחלתי לצפות במסך הערוצים נראו רע. מאז עברתי ניתוח הסרת משקפיים והראייה שלי סופר חדה והתמונה טובה בהחלט ביחס לשידור לוויין. גם יש משמעות גדולה בשידורים האלה כמה רחוק אתה יושב מהמסך. תתקרב והתמונה תהיה פגומה, תתרחק והיא תהיה אחידה ונקייה.
אני מאוד אוהב את בהחלקת תנועה לכל סוג תוכן, 1 או 2 תלוי בטעם אישי. אני על 2 כי היכולת עיבוד של הסוני כ"כ טובה שאין שום פגם בתמונה למרות העיבוד שהיא תהיה חלקה....
במידה ואתה רוצה לצפות כדורגל אתה מבטל את אופציית החלקת תנועה למצב תמונה שבו אתה נמצא. איך יעזור לך לבטל את זה בכל המצבים?
אצלי זה על מיני ( דרגה 1)...
דרגה 2 זה כבר מרגיש תנועה לא מציאותית. כמובן שזה תלוי בטעם דך כל אחד.
בכדורגל זה גם על מיני .לא ניסיתי לראות איך זה יצא לאחר ביטול אבל אנסה . פשוט אותו רגע שיצפה יבטל ולאחר שיסיים יחזיר למיני ( שידורי יס כבלים)