אני מחפש אוזניות טובות להליכה, גם איכותיות אבל בעיקר חזקות, וחזקות מאוד מבחינת הסאונד, דציבלים גבוהים.
כרגע יש לי את JBL , אני אוהב את האוזניות עם חוט וישר בתוך האוזן (בלי גומי המבודד רעשים) אלא אם כן תוכלו להמליץ לי על משהו שנוח כי אף פעם לא היה לי נוח עם אוזניות הגומי.
אני משתמש בנגן מאוד ישן שרמת הווליום שלו 31, ולפעמים בנגן של הפלאפון שאני מגביה אותו למרות שהוא מזהיר.
התקציב בערך 100-150.... ואני הייתי מעדיף ממקום כמו KSP שעושים שליחות לכל מיני לוקרים בסביבה.
אוזניות טובות עם ווליום חזק להליכות
אוזניות טובות עם ווליום חזק להליכות
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי armad ב 11/10/2020 13:28, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- RobotCop
- חבר ותיק
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
Re: אוזניות טובות להליכה
@armad
אין לי דגם להמליץ לך אבל מה שאני כן יכול לומר לך זה ששימוש באזניות בווליום גבוה לאורך זמן דופק את השמיעה. לא סתם יש להן אטימה. כל הרעיון הוא שהן ישבו באוזן ולא יצטרכו לנגן חזק כדי לא לגרום לך נזק תמידי.
ממליץ בחום להתרגל לאטמים של האזניות החדשות שתבחר ולנגן חלש יותר, שלא תמצא את עצמך עוד עשר שנים מקלל את הווליום הגבוה שאהבת פעם באזניות.
אין לי דגם להמליץ לך אבל מה שאני כן יכול לומר לך זה ששימוש באזניות בווליום גבוה לאורך זמן דופק את השמיעה. לא סתם יש להן אטימה. כל הרעיון הוא שהן ישבו באוזן ולא יצטרכו לנגן חזק כדי לא לגרום לך נזק תמידי.
ממליץ בחום להתרגל לאטמים של האזניות החדשות שתבחר ולנגן חלש יותר, שלא תמצא את עצמך עוד עשר שנים מקלל את הווליום הגבוה שאהבת פעם באזניות.
- legopart
- חבר מביא חבר
- נתן תודות: 822 פעמים
- קיבל תודות: 374 פעמים
- יצירת קשר:
וואי איזה נגן ישן,
הישנים מחזיקים היום גג שעתיים אחרי הטעינה.
אני ממליץ להאזין לאזניות בסביבה שקטה,
אזניות הן לא תחליף לאטמי אזניים ולרעש חלופי במקום הסביבה.
לדעתי תקנה כבר איזשהן אזניות טובות, גם לנגן ישן זה לא יפריע.
אחר כך תחליט מה תעשה עם הנגן.
לדעתי במקום כזה נגן מאסיבי, היה עדיף כבר להשתמש בפלאפון, היום זה אשכרה עדיף יותר.
לדבר הזה יש סולת AA/AAA בגב?
עשית לי נוסטלגייה עם הנגן הראשון...
(מעניין מי ייצר אותו)

אם תעדיף לקנות נגן חדש כתחליף לזה ולפלאפון , אני ממליץ לך ללכת על MP4 בגלל הצג הגדול והנוח.
אזניות אין לי מה להמליץ, אני גם צריך אזניות קטנות. כרגע משתמש ב FULLSIZE/ONEAR או קשת או אזניות ממש ישנות שעוד עובדות.
הישנים מחזיקים היום גג שעתיים אחרי הטעינה.
אני ממליץ להאזין לאזניות בסביבה שקטה,
אזניות הן לא תחליף לאטמי אזניים ולרעש חלופי במקום הסביבה.
לדעתי תקנה כבר איזשהן אזניות טובות, גם לנגן ישן זה לא יפריע.
אחר כך תחליט מה תעשה עם הנגן.
לדעתי במקום כזה נגן מאסיבי, היה עדיף כבר להשתמש בפלאפון, היום זה אשכרה עדיף יותר.
לדבר הזה יש סולת AA/AAA בגב?
עשית לי נוסטלגייה עם הנגן הראשון...
(מעניין מי ייצר אותו)
אם תעדיף לקנות נגן חדש כתחליף לזה ולפלאפון , אני ממליץ לך ללכת על MP4 בגלל הצג הגדול והנוח.
אזניות אין לי מה להמליץ, אני גם צריך אזניות קטנות. כרגע משתמש ב FULLSIZE/ONEAR או קשת או אזניות ממש ישנות שעוד עובדות.
- KSE1500
- עוסק בתחום
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
תרשום לנו מה התקציב שלך שנדע מה להמליץ 

יעקב זיגלבוים
054-9333389
www.HiFiConnect.com
https://www.youtube.com/channel/UCPPadk ... Y3qjcDyT0w
054-9333389
www.HiFiConnect.com
https://www.youtube.com/channel/UCPPadk ... Y3qjcDyT0w
Re: אוזניות טובות להליכה
אשמח לשמוע גם על אוזניות עם אטמים.......
אציין שאני שומע באוזניות לא יותר משעתיים בשבוע....