המלצה לאוזניות Over Ear חוטיות נטו למוזיקה עד אלף שקל
- ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
- ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד
אם אתה מתכוון לצאת איתם מהבית (אמרת שתחבר לטלפון) לא הייתי הולך על אוזניות פתוחות
ה DT770 80Ohm (וכל הסדרה הזו) מאוד מאוד נוחות, הכבל יחסית ארוך ולא הכי נוח לשימוש בחוץ
בכללי בחיפוש שלך ממליץ לך לחשוב אם אתה מחפש אוזניות שיהיו מדוייקות ואמינות למקור, או אוזניות שיגרמו גם להקלטות פחות טובות להשמע טוב, קצבי וכייפי. לרוב בתיאור האוזניה זה יהיה כתוב וכמובן שתוכל לשאול פה.
להנאה מבאסים וקצביות הייתי הולך על Sony MDR יש שתי גרסאות החדשה מעולה (הישנה גם כן אבל צריך להחליף את הפדים שלה כל שנה)
השם Sony MDR 1AM2
מצאתי קישורך מחיר הכי טוב באמזון צרפת ממליץ לבדוק אם יש משלוח
https://www.amazon.fr/gp/product/B078VG ... wwgloud-21
לסאונד מדוייק אני יכול להמליץ על DT770 80OHM זה לא יהיה הכי חזק על הטלפון
לא יודע להמליץ על הגרסאות האחרות מכיוון שלא ניסיתי
כמו כן 58x מעולות אם אתה לא יוצא עם זה מהבית (או שזה לא מפריע לך ללכת עם אוזנייה עם נראות ״מיוחדת״ בחוץ)
אם אתה זורם על חריגות אז ממליץ לחקור על DT1770X Go
או אולי EMU Teak
כל ההמלצות בהנחה שאתה אוהב את הקצב והבאסים שבמוזיקה שלך
בהצלחה
נ.ב אם זאת קנייה ראשונה שלך בסכומים כאלו באוזניות, שווה לקנות מאמזון בלבד בגלל הסכם ההחזרה שלהם ללא עלות, כך אם לא טוב לך תחזיר וקנה משהו אחר (לדעתי 30 יום שאתה יכול להחזיר בלי לתת סיבה)
ה DT770 80Ohm (וכל הסדרה הזו) מאוד מאוד נוחות, הכבל יחסית ארוך ולא הכי נוח לשימוש בחוץ
בכללי בחיפוש שלך ממליץ לך לחשוב אם אתה מחפש אוזניות שיהיו מדוייקות ואמינות למקור, או אוזניות שיגרמו גם להקלטות פחות טובות להשמע טוב, קצבי וכייפי. לרוב בתיאור האוזניה זה יהיה כתוב וכמובן שתוכל לשאול פה.
להנאה מבאסים וקצביות הייתי הולך על Sony MDR יש שתי גרסאות החדשה מעולה (הישנה גם כן אבל צריך להחליף את הפדים שלה כל שנה)
השם Sony MDR 1AM2
מצאתי קישורך מחיר הכי טוב באמזון צרפת ממליץ לבדוק אם יש משלוח
https://www.amazon.fr/gp/product/B078VG ... wwgloud-21
לסאונד מדוייק אני יכול להמליץ על DT770 80OHM זה לא יהיה הכי חזק על הטלפון
לא יודע להמליץ על הגרסאות האחרות מכיוון שלא ניסיתי
כמו כן 58x מעולות אם אתה לא יוצא עם זה מהבית (או שזה לא מפריע לך ללכת עם אוזנייה עם נראות ״מיוחדת״ בחוץ)
אם אתה זורם על חריגות אז ממליץ לחקור על DT1770X Go
או אולי EMU Teak
כל ההמלצות בהנחה שאתה אוהב את הקצב והבאסים שבמוזיקה שלך
בהצלחה
נ.ב אם זאת קנייה ראשונה שלך בסכומים כאלו באוזניות, שווה לקנות מאמזון בלבד בגלל הסכם ההחזרה שלהם ללא עלות, כך אם לא טוב לך תחזיר וקנה משהו אחר (לדעתי 30 יום שאתה יכול להחזיר בלי לתת סיבה)
- ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד
@ChesterYonany
·
יש מצב גדול מאוד שאתה צודק, ביחס לשאר האוזניות האחרות שיש לי (58x emu teak) ועוד איזה 5 אוזניות ״fun" שיצא לי לנסות ה 770 הרגישו הכי שטוחות, ותאכלס הן הרגישו לי מוניטור כמו שה 1990 מוניטור לדעתי(שיצא לי גם לשמוע)
במעבר מה Sony MDR ל 770 הרגשתי ירידה משמעותית בהנאה ממוזיקה קצבית, אבל אחרי שנה של התרגלות אני נהנה מהן מאוד ולחזור עכשיו לסוני מרגיש לי כאילו יש constant bass ברקע שזה קצת מציק
לכן ביחס למה שניסיתי הן הרגישו מוניטור
·
יש מצב גדול מאוד שאתה צודק, ביחס לשאר האוזניות האחרות שיש לי (58x emu teak) ועוד איזה 5 אוזניות ״fun" שיצא לי לנסות ה 770 הרגישו הכי שטוחות, ותאכלס הן הרגישו לי מוניטור כמו שה 1990 מוניטור לדעתי(שיצא לי גם לשמוע)
במעבר מה Sony MDR ל 770 הרגשתי ירידה משמעותית בהנאה ממוזיקה קצבית, אבל אחרי שנה של התרגלות אני נהנה מהן מאוד ולחזור עכשיו לסוני מרגיש לי כאילו יש constant bass ברקע שזה קצת מציק
לכן ביחס למה שניסיתי הן הרגישו מוניטור