כמה שאלות בקשר להזרמת והקרנת תכן מדיה דרך הרשת הביתית ישירות ל GX65
1. נכון להיום אני מחובר דרך הרשת הביתית ל PC שלי שאליו מחוברים כל הדיסקים החיצוניים שמכילים את המדיה הביתית שלי - סרטים , תמונות, מוזיקה וכו' . אני מזרים את המדיה הזאת דרך סטרימר שמחובר לרשת ומזהה דרכה את הדיסקים ( הם מוגדרים לשיתוף ביתי ברשת דרך ה PC ) . יש אפשרות לזהות את הדיסקים הללו ישירות מהטלוויזיה החדשה ולנגן אותם בלי צורך בסטרימר ??
2. האם הנגן הפנימי של הטלוויזיה יודע לזהות ולהזרים את כל פורמטי הסאונד והווידאו החדשים כולל תמיכה בכתוביות מלאות בעברית ? ( גם בנטפליקס כשבוחרים את הכתוביות מתוך קובץ הווידאו וגם כאשר הקובץ הכתוביות חיצוני ) ??
3. האם יש אפשרות להתקין על הטלוויזיה נגנים כגון VLC או MX ??
4. האם הטלוויזיה תומכת ב HDMI ARC גם בפורמטים המתקדמים ?? היום אני מחובר לרסיבר DENON X3400H שתומך בפונקציונליות הזאת ושומע את הסאונד רק דרכו .
תודה
להזרמת והקרנת תכן מדיה דרך הרשת הביתית ישירות ל GX65
- ChinggisKhan
- חבר פעיל במיוחד
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
Re: להזרמת והקרנת תכן מדיה דרך הרשת הביתית ישירות ל GX65
הנגן הפנימי של הטלוויזיה מסוגל להזרים הכל מלבד dts. כתוביות פנימיות ב-x265 וקבצים ברזולוציות 4k אינן נקראות וצריך להוסיף כתוביות חיצוניות.
לנטפליקס יש אפליקציה יעודית והיא עובדת נפלא.
זוהי מערכת הפעלה שונה מאנדרואיד tv ואני לא בטוח לאיזה צורך תרצה להתקין נגנים אחרים והאם הם קיימים.
לפי השאלות האלו נשמע לי שהנגן הפנימי של הטלוויזיה לא יענה על הצרכים שלך ולכן אולי כדאי לשקול חיבור עם סטרימר.
לנטפליקס יש אפליקציה יעודית והיא עובדת נפלא.
זוהי מערכת הפעלה שונה מאנדרואיד tv ואני לא בטוח לאיזה צורך תרצה להתקין נגנים אחרים והאם הם קיימים.
לפי השאלות האלו נשמע לי שהנגן הפנימי של הטלוויזיה לא יענה על הצרכים שלך ולכן אולי כדאי לשקול חיבור עם סטרימר.
Re: להזרמת והקרנת תכן מדיה דרך הרשת הביתית ישירות ל GX65
גם התקן הסאונד של אטמוס הנגן הפנימי לא קורא