יש לי מנגל גז וכאשר אני רוצה לעשות על האש לקציצות בשר, שכוללות שומן המנגל מתלקח.
יש פתרון לבעיה לדעתכם?
הכנת קציצות על מנגל גז
- yuria (פותח השרשור)
- חבר מביא חבר
- הודעות: 4171
- הצטרף: מרץ 2006
- מיקום: חולון
- נתן תודות: 99 פעמים
- קיבל תודות: 239 פעמים
הכנת קציצות על מנגל גז
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag
- הודעות: 44362
- הצטרף: ינואר 2005
- נתן תודות: 2084 פעמים
- קיבל תודות: 4725 פעמים
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר
- הודעות: 4147
- הצטרף: ספטמבר 2008
- מיקום: קרית אונו
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 443 פעמים
Re: הכנת קציצות על מנגל גז
השומן מתלקח בטמפרטורות גבוהות מאוד ולכן ההתלקחות כמעט תמיד תקרה רק במגע עם אש גלויה. לכן כל פטנט שימנע מגע ישיר בין השומן ללהבה - יעשה את העבודה.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3597
- הצטרף: יוני 2011
- נתן תודות: 214 פעמים
- קיבל תודות: 541 פעמים
Re: הכנת קציצות על מנגל גז
אם אפשר להוסיף: בתערובת איכותית משתמשים בשומן מן החי ולא שמנים מוקשים מן הצומח. שומן מן החי לא יהפוך לחומר שמטפטף לתוך הגחלים, לעומת זאת שמן מוקשה מן הצומח (שזה מילה אחרת למרגרינה ושכמותה) תהפוך לנוזל שמטפטף ללא הפסקה.
זה גם לא קשור לסוג המנגל, גם על מנגל פחמים לוהט תהיה אותה בעיה.
*גם שומן מן החי יגרום לבעירה במידה מסויימת, אבל ממש לא באופן בעייתי.
זה גם לא קשור לסוג המנגל, גם על מנגל פחמים לוהט תהיה אותה בעיה.
*גם שומן מן החי יגרום לבעירה במידה מסויימת, אבל ממש לא באופן בעייתי.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה
- הודעות: 7900
- הצטרף: דצמבר 2005
- נתן תודות: 312 פעמים
- קיבל תודות: 543 פעמים
Re: הכנת קציצות על מנגל גז
@ChinggisKhan
אצלי על גרנדהול T2 עם גרילגרייטס קציצות עם שומן מן החי יכולות לבעור יופי. כמו שאמרו קודם עניין של טמפרטורה ואוויר. בד"כ כשזה קורה סגירת מכסה והורדת טמפרטורה עובדת. הגרילגרייטס שיפרו מהותית את העניין, אבל עדיין זה יכול לקרות בקציצות עתירות שומן, נקניקיות חריפות עתירות שומן מקצב וכו'..
אצלי על גרנדהול T2 עם גרילגרייטס קציצות עם שומן מן החי יכולות לבעור יופי. כמו שאמרו קודם עניין של טמפרטורה ואוויר. בד"כ כשזה קורה סגירת מכסה והורדת טמפרטורה עובדת. הגרילגרייטס שיפרו מהותית את העניין, אבל עדיין זה יכול לקרות בקציצות עתירות שומן, נקניקיות חריפות עתירות שומן מקצב וכו'..