שמח לדעת שהבנת אותי למרות שכתבתי HDMI חח מקליד מהר שוכח מה אני רוצה לכתוב בכלל חחח,...
בכל מקרה אני אחזור אחרי בדיקה לראות אולי באמת הקודי מספק יותר מה-MADVR
שמח לדעת שהבנת אותי למרות שכתבתי HDMI חח מקליד מהר שוכח מה אני רוצה לכתוב בכלל חחח,...
MADVR מצויין אבל מאחר והבעיות שלך באודיו, אולי קודי יתן מענה טוב יותר. אני לפחות לא יודע מה הבעיה אז קשה לי לעזור בזה, לכן מציע לך לנסות עוד דברים. יש אבל פורומים באתר של קודי, סטרימינג וחומרה עם אנשים אולי מנוסים יותר שיתכן שלא קוראים כאן. שווה לשאול שם גם....
אוקיי אז מצאתי את הבעיה, ברגע שאני סוגר את הטלוויזיה פותח את הרסיבר בלבד מפעיל את הסרט רץ לי ה DTS X ברסיבר בלי בעיה(דרך madVR),...
אחרי שבירת ראש של שעות על גבי שעות פתרתי את כל הבעיות, הכל עובד 4k hdr וכל הפורמטים,...
ולמרות זאת.......
אני חשוב שבאופן כללי הHDR בPC לא משהו, ניסיתי לשנות הגדרות ב MADVR אבל NO LUCK,...
שאלה, איך PLEX? עושה את העבודה עם HDR 4K DTS X ATMOS?...
זוועה לדעתי, אבל עובד טוב עם שילד בניגוד לתצורות אחרות. נראה לי שיעבוד לך. Dannino יוכל לעזור לך עם שאלות ובטח יש פה עוד שמשתמשים בשילוב הזה....
...
כן. לNV יש native support בכל מיני פורמטים שPLEX מתקשה איתם ולכן יש רק צורך מינימלי בטרנסקודינג. בכוונה רשמתי מינימלי, כי התוכנה הזאת בדרך כלל מוצאת משהו לקודד מחדש, יתכן אבל שאין צורך בכלל כשמשתמשים בשילד....