לפני כמה שנים לקחתי את המלצת הפורום לקנות את הEnergy Take Classic 5.1. שידכתי אותו לטלוויזיה סמסונג H6400 (בהמלצת הפורום השני) עם רסיבר RXV367 של ימאהה (אחרי שקראתי כמה ביקורות).
בזמן הזה הייתי ממש מאוכזב מהצליל שיצא. קול הדיבור בסרטים/סדרות היה לא חד או ברור מספיק, והמוזיקה בסרטים הייתה בדכ חזקה מדי ולא מפורטת. גם לשמוע מוסיקה דרך בלוטות/יוטיוב/ספוטיפיי הייתה חוויה שנמנעתי ממנה (ברמה כזאת שאני מעדיף להקשיב לה מJBL GO 2 מאשר עם הרמקולים, עד כדי כך זה גרוע).
קניתי את ה9096 של סוני (עוד לא הותקנה) ואני רוצה לשדרג גם את הצליל כדי שאוכל להינות מפסקולים, לנגן מוסיקה מהטלפון ברמקולים, ולא להסתמך על רמוקל מונו שעולה 100 שח

לפי ביקורות שקראתי שוב, הרמקולים זכו בזמנו לביקורות ממש טובות, גם על היכולת לנגן מוסיקה.. לכן אני תוהה אם הבעיה היא ברסיבר?