היי מחפש המלצה לסאונד בר. עשיתי קצת חיפוש והתבלבלתי.
בגדול נועד לסלון גדול. נועד לסרטי 4k ושיתמוך בכל הפורמטים של האודיו החדשים. ועם סאונד היקפי.
רוצה כמובן סאונד כמה שיותר טוב. מחיר 5000 שקל נגיד אפשר יותר אם זה קרוב. קנייה גם מחו"ל תופסת.
אם יש משהו שחורג מהתקציב בארץ גם אפשר לרשום ואחפש בחו"ל.
תודה רבה
המלצה ל-sound bar
Re: המלצה ל-sound bar
יש לך את ה- Bose SOundtouch 700 שאתה יכול להוסיף לו שני לויניים וגם סאב ועשית לעצמך אחלה סטאפ. בעניין הפורמטים הוא רק DD ו- DTS לדעתי....
יש לך גם ה- Q70 של סמסונג או את ה-90 שלא נמכר בארץ.
את הימאהה שמעתי כי במקרה הלכתי עם חבר והיבואן הוא ברחוב שלי בתל אביב (פינסקר) ולא עפתי כל כך. גם לא עפתי מדגם הדגל שלהם YSP-5600.
על הסונוס ארק דובר פה רבות וטובות אבל בעצמי לא שמעתי. דבר עם ט.ר אלקטרו סטריאו, הם מייבאים אותם אז אולי יש להם אותו להדגמה.
ללא כל קשר לעיל, אתה חייב להחליט עם האזניים. תקבל פה מיליון המלצות על X אבל כשתשמע לא תעוף אז אתה חייב חייב לתת לאוזן להחליט.
בהצלחה!
על הסונוס ארק דובר פה רבות וטובות אבל בעצמי לא שמעתי. דבר עם ט.ר אלקטרו סטריאו, הם מייבאים אותם אז אולי יש להם אותו להדגמה.
ללא כל קשר לעיל, אתה חייב להחליט עם האזניים. תקבל פה מיליון המלצות על X אבל כשתשמע לא תעוף אז אתה חייב חייב לתת לאוזן להחליט.
בהצלחה!
- seaninho10
- חבר שרק התחיל
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
קראתי לא מעט ביקורות שאיזכרו את נושא הניתוקים בין הבר עצמו לרמקולי הסראונד....
חווית ניתוקים כאלה?
כן היו לי מעט בהתחלה אבל עשיתי factory reset ומאז לא קרה בינתיים טפו טפו. אבל אני מניח שזה חסרון כלשהו במערכת אלחוטית....