ביי ביי רצפתיים, שלום מקרן קול
- Catskinner
- חבר כבוד
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 956 פעמים
Re: ביי ביי רצפתיים, שלום מקרן קול
עבור הרבה אנשים הסאונדבר נותן פתרון מצויין להשמעת אודיו. הרבה אנשים גם מאמינים שאוזניות אלחוטיות עם ביטול רעשים נשמעות נפלא. זה היופי בעולם שבו כל אחד יכול להנות ממה שהוא אוהב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- mulder
- חבר מכור קשה
- נתן תודות: 237 פעמים
- קיבל תודות: 523 פעמים
הסאונדבר היחיד אולי ששמעתי, לדעתי היה דגם לא יקר של Jbl , נשמע ממש טוב. והכוונה לא רק טוב יחסית לטלויזיה. זה נתן לי מושג מה הפוטנציאל שיש לטכנולוגיה.
זה פיתרון מצוין למי שלא רוצה רמקולים בסלון, וזה מייתר רכישת רסיבר. כמובן שההצלחה של הדמיית הסראונד תלויה בצורת החדר. נכון, אטמוס לא יהיה כמו רמקולים עליונים, אבל בשביל אפקטים שמהווים אחוז זניח מהפסקול אני לא רואה בזה דיל ברייקר.
התחום הזה מתפתח מהר, ומשתפר כל הזמן. כבר היום יש דברים די מדהימים ולדעתי תוך עשור סביר מאוד שכל התחום ייראה אחרת.
זה פיתרון מצוין למי שלא רוצה רמקולים בסלון, וזה מייתר רכישת רסיבר. כמובן שההצלחה של הדמיית הסראונד תלויה בצורת החדר. נכון, אטמוס לא יהיה כמו רמקולים עליונים, אבל בשביל אפקטים שמהווים אחוז זניח מהפסקול אני לא רואה בזה דיל ברייקר.
התחום הזה מתפתח מהר, ומשתפר כל הזמן. כבר היום יש דברים די מדהימים ולדעתי תוך עשור סביר מאוד שכל התחום ייראה אחרת.
מוכר:
רמקולים מדפיים/תליה JAMO D500 THX
https://htmag.co.il/forum?q=dmlld3RvcGl ... Q9MzM4NjQ3
רמקולים Meridian תוצרת אנגליה.
https://htmag.co.il/forum/?q=dmlld3RvcG ... 1FUklESUFO
רמקולים מדפיים/תליה JAMO D500 THX
https://htmag.co.il/forum?q=dmlld3RvcGl ... Q9MzM4NjQ3
רמקולים Meridian תוצרת אנגליה.
https://htmag.co.il/forum/?q=dmlld3RvcG ... 1FUklESUFO
אני לא מנסה להקים פה ויכוח, ברור שסאונד בר עם טוויטרים (גבוהים) וסאב קטן (נמוכים אבל לא מספיק) לא יגיע לטווח של המיד ובאס עמוק *אבל* זה יחס העלות-תועלת שאני מחפש ממערכת שמע כרגע.
אבדוק את האתרים שהמלצתם.
מישהו יכול לתת לי איזה אינפוט לגבי הספוטיפיי בסאונד בר? מה אני מחפש? כרוםקאסט? מולטיקאסט? שיהיה את הלוגו של ספוטיפיי ספציפית? אני לא מצליח לתפוס את זה.
אבדוק את האתרים שהמלצתם.
מישהו יכול לתת לי איזה אינפוט לגבי הספוטיפיי בסאונד בר? מה אני מחפש? כרוםקאסט? מולטיקאסט? שיהיה את הלוגו של ספוטיפיי ספציפית? אני לא מצליח לתפוס את זה.
- עופרפולק
- חבר מכור קשה
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 286 פעמים
עשור.... הלכת רחוק מידי תוך 3 שנים תראה איזה סאונד ברים יהיו לך . ולחברינו פה באתר סאונד אנד וויזן הגי בי אל קיבל ביקורת טובה מאוד . וזה אתר לא משוחד.
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
רציתי להמליץ על הסאונדבר Sennheiser AMBEO, ששמעתי בתערוכה ומאד התרשמתי ממנו - סאונד ברמה גבוהה. אבל בדקתי עכשיו את המחיר בזאפ ומסתבר שהוא קצת יותר מפי 2 מהתקציב. אז הנה בכל זאת אם תחליט שאתה רוצה להשתגע... אולי כתחליף לזוג מדפיים + סנטר + רסיבר + סאב זה לא כל-כך בשמיים.
מישהו יכול לתת לי איזה אינפוט לגבי הספוטיפיי בסאונד בר?
מה אני מחפש?
כרוםקאסט?
מולטיקאסט?
שיהיה את הלוגו של ספוטיפיי ספציפית?
תודה
מה אני מחפש?
כרוםקאסט?
מולטיקאסט?
שיהיה את הלוגו של ספוטיפיי ספציפית?

כן. בשביל ספוטיפיי אתה צריך לוגו של ספוטיפיי. בשביל כרומקאסט שזה פיצ'ר מאד נוח בפני עצמו אתה צריך לוגו של כרומקאסט (בהיעדר תמיכה ישירה, אפשר גם להשתמש בכרומקאסט כדי להזרים מוזיקה מספוטיפיי דרך הסלולרי). גם תמיכה בהזרמה דרך בלוטוס זה פיצ'ר נחמד ושימושי.
אישית אני לא חושב שתמיכה בפיצ'רים כאלה צריכה להיות השיקול העיקרי שלך. אם יש לך טלויזיה חכמה אתה יכול להזרים דרכה, ואם לא, תמיד אפשר להוסיף סטרימר אנדרואיד פשוט וזול (כדוגמת שיאומי מי-בוקס) שיעשה את העבודה ואף מעבר. יש לי ספוטיפיי ברסיבר ומעולם לא הפעלתי אותו. אני עובד דרך הטלויזיה או דרך הסטרימר (אנוידיה שילד).
אישית אני לא חושב שתמיכה בפיצ'רים כאלה צריכה להיות השיקול העיקרי שלך. אם יש לך טלויזיה חכמה אתה יכול להזרים דרכה, ואם לא, תמיד אפשר להוסיף סטרימר אנדרואיד פשוט וזול (כדוגמת שיאומי מי-בוקס) שיעשה את העבודה ואף מעבר. יש לי ספוטיפיי ברסיבר ומעולם לא הפעלתי אותו. אני עובד דרך הטלויזיה או דרך הסטרימר (אנוידיה שילד).
רכשתי YSP2700
בגלל שאני אוהב ימאהה (כמו שני הרסיברים האחרונים שלי), עולה 60% מה- JBL 9.1 ואינטגרציה לספוטיפיי.
תודה לכולם!
בגלל שאני אוהב ימאהה (כמו שני הרסיברים האחרונים שלי), עולה 60% מה- JBL 9.1 ואינטגרציה לספוטיפיי.
תודה לכולם!
- Alon_Solo
- חבר מביא חבר
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 352 פעמים
לפני כמה שנים הזדמן לי לבקר בIFA Berlin והיה שם חדר הדגמה של יאמהה למקרן הקול שלהם. הסתובבתי אחורה לחפש את הרמקולים מרוב שהסראונד היה משכנע ולכן אני בטוח שאפשר לעשות את אותו דבר (וכנראה גם הרבה יותר בקלות) עם צליל שמגיע מלמעלה....
עם זאת, להגיד על הפורום שונא סאונד ברים זה כמו להגיד על פורום אופנועים שהוא שונא טוסטוסים. זה פשוט שני מוצרים לא באותו קליבר.
- seaninho10
- חבר שרק התחיל
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
עד כמה שהבנתי, כל אחד מהם עדיין דורש חיבור לחשמל כך שהם לא אלחוטיים לגמרי כמו הרמקולים המתנתקים של ה-JBL Bar 9.1 ......
כואב לי לקרוא שבגלל בן/בת הזוג, אנשים חובבי סאונד נפטרים מרמקולים איכותיים וקונים מוצרים נחותים.
לדעתי, מערכת יחסים זוגית דורשת להתפשר אבל חלילה לא לוותר.
לדעתי, מערכת יחסים זוגית דורשת להתפשר אבל חלילה לא לוותר.
לדעתי זו תגובה חסרת טעם ,...
זהו פורום חובבי סאונד\אודיו\ווידאו ,
ולא פורום לייעוץ זוגי בגרוש.