נבחרי השנה של HT לשנת 2010

בהמשך למסורת של השנים האחרונות, אנו גאים להציג את נברי השנה הטכנולוגיים של HT. נבחרי השנה הם כאלו שהותירו על ...


נבחרי השנה לשנת 2010

השנה נמשיך בפרוייקט שהופך למסורת – הכרזת נבחרי השנה של HomeTheater.co.il לשנת 2010.

הרשימה הורכבה ממוצרים שהוצגו במהלך שנת 2010 או שהצליחו בגדול ואשר ראינו, שמענו, הרגשנו, או השתמשנו בהם במהלך השנה. הקריטריונים של צוות האתר היו שונים עבור כל מכשיר ולכן ישנן קטגוריות בהן יש יותר ממוצר מוצלח אחד (הם פשוט הצליחו להדליק אותנו בדרכים שונות או לפי קריטריונים שונים).

הקטגוריות והמוצרים אינם מסודרים לפי סדר כלשהו. הבה נתחיל בסקירה.

הזוכים בתחום האודיו

רמקולים רצפתיים: Monitor Audio Platinum PL200

חברת Monitor Audio מהווה את אחת החברות הותיקות ביותר ב UK לתכנון וייצור רמקולים. השנה החברה הציגה את ה PL200 בסדרת ה Platinum, אשר מהווה את אחד הדגמים המסקרנים ביותר שהחברה הציגה בשנים האחרונות.

ריבוי הדרייברים מאפשר ל- PL200 להיות בעל דינאמיות מצויינת, רזרבות של עוצמה ולהפיק הרבה מאוד נפח ושליטה בחדר.

ה- PL200 בעל גימור שרק רמקולי על יכולים להציג, עם איכות בנייה אשר מעוררת הערצה וחזות מרשימה וחזקה בחדר.

 

רמקולי סראונד: Axiom Audio QS8 v3

כאשר אחד מחברי הפורום רוצה לקנות רמקולי סראונד חדשים, ההמלצה תמיד זהה – ובצדק. חברת Axiom Audio הציגה השנה את ה Revision השלישי לדגם ה QS8 שלה, אלו רמקולי הסראונד הבכירים של החברה. עם מבנה קוואד פולארי מיוחד אשר מרחיב מאוד את האפקט המרחבי, ה QS8 מהווים את אחד ההמלצות הבטוחות עבור רמקולי סראונד שכל אחד יאהב.

היצרן מציע אינספור אפשרויות גימור אשר יתאימו בקלות מבחינה עיצובית לריהוט או לשאר הרמקולים שלכם וזמן אספקה מהיר מאוד מרגע ההזמנה ועד להגעת הרמקולים לפתח הדלת שלכם ישירות מקנדה.

 

סאבוופר השנה: Paradigm Reference Signature SUB 2

עוצמה של 9000W אשר מתחלקת בין שישה דרייברים של 10" אשר מחולקים במערך אנכי זהה בשלושה פאות של הסאב, הגברה פיתוח עצמי של Paradigm בשם Ultra-Class-D, כיול משוכלל באמצעות חיבור הסאב למחשב ואת המחשב למיקרופון בו זמנית ויכולת הגעה לתדר חד ספרתי מדהים של 9Hz. כל זה שוקל משקל מכובד של 131 קילוגרם ועולה לנו בכיס $7500, זה בחישוב גס קצת פחות מ 30,000 ש"ח.

למי שהמחיר גדול עליו, ניתן לרכוש את האח הצעיר של ה SUB 2, זהו ה SUB 1 אשר מכיל תכונות דומות, אך עושה שימוש בדרייברים בגודל 8" אשר מוזילים את המחיר שלו ל $3500 בלבד.

לאחר שיצא לנו לשמוע את הסאב (האמת האזנו לשניים כאלו בו זמנית), אין ספק כי הוא לוקח את התואר השנה ללא שום מתחרה ראוי מולו.

קדם מגבר: Parasound P7
מגבר השנה: Parasound A23

קדם המגבר מהווה את אחד הרכיבים המוצלחים והגמישים בתחומו, עם שני סטים של 7.1 כניסות אשר מאפשרות לחבר מעבד חיצוני, רסיבר קולנוע ביתי או אפילו נגן SACD ובכך להנות מיכולות מיתוג מעולות של ה P7. הקדם מגבר איננו ארכאי וגם מכיל יציאת סאבוופר עם אפשרות שליטה ידנית עליו.
את ה- P7 שידכנו ל- A23, המגבר התואם מבית Parasound, שניהם בעלי עיצוב תואם ויפהפה של כסוף יוקרתי עם נגיעות של לדים כחולים אשר משדרים מראה מודרני.

סט זה יחדיו מהווה פתרון מצויין של הגברה וקדם מגבר בעלות לא יקרה אשר יראה מצויין וישמע עוד יותר טוב.


DAC השנה: TeddyDAC

 

חברת Teddy Pardo בעלת קבינט מאדמת הקודש ובאמתחתה ניסיון רב בבניית ספקי כוח למכשירי Naim וכבלים שונים. החברה רצתה לעשות גיחה לתחום הממירים ועשתה את זה בגדול עם ה TeddyDAC. אומנם החברה יחסית אנונימית ועדיין בהרבה מאוד מקומות בעולם לא שמעו על המותג, אבל אנחנו מנבאים לה הצלחה גדולה מאוד בתחום.

 

 


רסיבר השנה בקטגוריית הי-אנד: Pioneer SC-LX83 

כמה רעש יכול לעשות רסיבר אחד? ובכן, הרבה אם נשפוט את כמות השרשורים אשר נפתחו על ה SC-LX83 השנה, אך אל תטעו, זוהי ממש לא הסיבה שלשמה בחרנו בו. ה SC-LX83 ממשיך סדרה מוצלחת למדי של רסיברים מצויינים מבית Pioneer, עם הגברה שרירית ובשרנית בעזרת שימוש במודולים של ICEpower, כיול מדוייק של MCACC Room EQ ואפליקצית שליטה שכל אחד יאהב ויזנוח את השלט לטובתה. תוספת ממש לא ידועה הינה יכולת Bluetooth עבור הזרמת המוזיקה שלכם ישירות לרסיבר ללא כבלים. כל זה ועוד מעניקים לו את התואר הנכסף של רסיבר השנה בקטגוריית הי-אנד.

רסיבר השנה בקטגורית מיד-אנד: Yamaha RX-V667 

ה RX-V667 מהווה את אחד מהרסיברים הבולטים למחירו בשנה החולפת, עם מספר מדהים של שש כניסות HDMI 1.4 כולל כניסה חזיתית, כניסות קדם מגבר 7.1 ועיצוב חדש לממשק משתמש. כפתורי ה Scene יעזרו לכל אחד להגדיר מקרו בלי לפחד מהמילה והשלט הנוח והגדול שלו לא מותירים בנו ספק לגבי הבחירה שלנו בו.

 

נגן נייד: HiFiMAN HM-801

עד היום מי שרצה לשמוע באיכות טובה מחוץ לבית היה צריך להתפשר. חברת Head Direct אשר שמה לה בראש מעניינה את איכות הסאונד, אמרה לא עוד והציגה את ה HM-801. אומנם הוא נראה ארכאי במקצת ודומה לווקמן משנות ה 80', אך היצרן בחר במארז כזה גדול על מנת להכליל ממיר דיגיטלי-אנלוגי טוב מהרגיל מדגם PCM1704 של Burr-Brown וגם סוללה גדולה על מנת לספק את הדרישה של כל הרכיבים ולספק זמן הפעלה ארוך.
אז נכון, הוא לא אופנתי כמו הגאדג'ט האחרון מבית Apple, אך אם חשובה לכם איכות הסאונד כשאתם מחוץ לבית, ה HM-801 בשבילכם.

אוזניות: Etymotic Research hf3

חברת Etymotic יותר מוכרת כחברה אשר מספקת פתרונות למכשירי שמיעה, אך לא רבים יודעים כי היא מכילה גם מחלקה מצויינת עבור אוזניות In Ear לכלל העם. דגם ה hf3 מהווה את אחד הפתרונות המוצלחים של החברה, עם תאימות לאייפון ולאייפוד ולא פחות מארבעה סוגי אטמים שונים, כולל אפשרות להכנת אטמים מותאמים אישית לפי סוג האוזן.

ה- hf3 מהווים את אחד מזוגות האוזניות הנוחות ביותר לשימוש עבור פרקי זמן ארוכים, ללא עייפות של האוזן ובעלי היכולת לספק איכות שמע טובה אשר התקיימה עד היום באוזניות הרבה יותר יקרות. 

 

הזוכים בתחום הוידאו

מסך פלזמה: Panasonic 65VT20

זו הסנונית הראשונה בתחום התלת מימד שראינו בישראל (אם כי בגרסאת 50"). טכנולוגית, ה-VT20 מצליחה להרים רף מאוד גבוה שהיצרניות האחרות עובדות קשה בכדי לעבור.

היתרון הבולט של ה-VT20 היא העובדה שהיא פלאזמה ונעזרת בהבהוב המובנה שלה (שנעשה בקצב של 600HZ כיום) בכדי למנוע מכל שריד של הבהוב או זליגת תוכן בין שתי העיניים (cross talk).

גם כמסך דו מימד, ה-VT20 מגיעה ליחס ניגודיות שמצליח להפתיע הותיקים. תוסיפו גם יכולות מתקדמות כגון יכולת סקייפ מובנית וקיבלתם מסך שבהחלט ראוי לתואר נבחר השנה.

 

מסך ה- LCD\LED הנבחר: Samsung 55C8000

בתחום ה-LED LCD התחרות השנה היתה קשה מאוד. יצרנים רבים הצליחו באמת להפתיע ובגדול (רק תראו את כמות הסקירות שערכנו השנה למסכי תלת מימד ותבינו בעצמכם). אבל בכל תחום רק אחד מגיע למס' 1…

ה-C8000 הוא מסך מעוצב להפליא – עשוי אלומיניום כסוף מוברש (אלומיניום אמיתי, לא פלסטיק בציפוי דמוי אלומיניום מוברש) והוא דקיק ביותר ביחס למסך בסדר גודל כזה.

למרות התאורה ההיברידית שלו (שאנחנו רואים כחסרון דווקא) הוא אחיד להפליא, מעוצב וסקסי ביותר ובעל הכי הרבה פונקציות מתקדמות של מסך שאי פעם בדקנו.

סקייפ, תוכן מהרשת, מזרימדיה מובנית, תמיכה בכל פורמט וכל תוכן שרק ניתן לדמיין ותמיכה בעברית…זה בהחלט מסך שאפשר לצפות שיהיה תלוי לנשיא ארה"ב בסלון…

מסך 32" הנבחר: Sharp Aquos LC-32 FH500E 

תחום המסכים הקטנים לא מקבל אצלנו לרוב דגש גדול מדי, לרוב מכיוון שאנשים לא ממש מחפשים פתרונות איכותיים במחירים הזולים, אלא מה שנופל להם ליד מספק אותם.

ה-FH500E הפתיע באיכות ובמגוון הפיצ'רים שהוא נותן במחיר שווה לכל נפש.

 

מקרן השנה: Sony VPL-VW90

המקרן הצליח לגנוב את ההצגה דקות ספורות לפני סגירת הקלפיות של נבחרי השנה באתר. למרות מחירו הגבוה ואולי גם טיפה בזכותו, המקרן עורר עניין רב.

כמקרן דו מימד הוא בהחלט אחד מהטובים שנתקלנו בהם השנה. מבוסס על SXRD של סוני, עם יכולות תלת מימד מתקדמות וגם המרה יפה מאוד לתלת מימד, שלא לדבר על חוסר cross talk מוחלט.

חסרונותיו מועטים וכוללים עוצמת הארה פחות גבוהה מהתחרות, ומחיר שבהחלט אינו שווה לכל נפש. אבל לכל הר יש פסגה ובמקרה הזה היא בהחלט לא זולה…

נגן בלו-ריי: Oppo BDP-93

כמעט בכל שנה חברת Oppo מוציאה מוצר אחר אשר שובר את השוק ומחולל סערה. שנה שעברה זה קרה עם ה Lexicon BD-30 אשר מתומחר ב $3500 והתגלה כי הוא בעצם ה Oppo BDP-83, נגן ה Blu-ray של החברה אשר עולה $500, אשר הוכנס לו בעדינות במארז של Lexicon.

השנה עוד לא התקיימה סערה, אך ה BDP-93 בהחלט עלול ליצור עוד אחת – אך מכיוון שונה. עם עיבוד תמונה דור שני של Marvell Kyoto-G2, יכולות ניגון כמעט אוניברסליות של Blu-ray, SACD, DVD-Audio/Video ו CD, יכולות Upscale מצויינות וזוג יציאות HDMI 1.4a אשר יחסכו לכם רכישת רסיבר ויאפשרו לכם לנגן תכנים בתלת מימד בעזרת מסך מתאים.

 

מזרימדיה השנה: BOXEE BOX

כמה רעש עשה ה BOXEE BOX. הופעות בתערוכות, מסיבות יחצנות, אינספור שרשורי שמועות באתרי החדשות ולבסוף – השקה אשר גרמה לאתרי ההזמנות לקרוס בשל כמות ההזמנות הגדולה. זהו לא עוד מזרימדיה עם מעבד קצת יותר מהיר כמו שהתרגלנו בשנים האחרונות, אלא מכניס שינוי תפיסתי לגבי כיצד אנחנו צופים בתכנים שלנו בסלון. ה BOXEE BOX מכיל ספרייה כמעט אינסופית של תכנים מקוונים מהארץ ומהעולם, כולל תכנים לילדים או אפילו תכנים למבוגרים – הכל זמין בלחיצת כפתור ללא צורך בהורדות מסובכות מאתרי טורנט או USENET. תוסיפו לזה עיצוב מסקרן ומרענן וצוות פיתוח ישראלי אשר דואג לקהילה שלנו וקיבלנו מוצר אשר השאיר את אלה שעמדו מאחוריו לנגב את האבק מהעיניים. 

HTPC – מחשבי מדיה סנטר

חומרת השנה: ATI Radeon HD 5450

זהו כיום השידרוג האולטימטיבי והכי משתלם לכל מחשב כמעט: כרטיס מסך זול (כ-200 ש"ח), קטן ונמוך הספק עם קירור פסיבי ההופך מחשב חלש, חזק, חדש או ישן ל-HTPC לכל דבר המנגן תכני HD כבדים של 720P ו-1080P בלי מלח ותומך באופן מלא ב-Bit Streaming של פורמטי האודיו המתקדמים כולל DTS-HD/MA ו-Dolby TrueHD.

 

 

 

תוכנה – מדיה פורטל 

שנת 2010 התאפיינה בהתקדמות רבה ובהתייצבות כמה וכמה מתוכנות המדיה סנטר המוכרות לנו, אולם השנה החלטנו לבחור במדיה פורטל. תוכנת הקוד הפתוח הזו עברה תהליכים רבים של פיתוח, עיצוב וייצוב בשנים האחרונות, והשנה סוף סוף הגיעה למעמד המאפשר לתת לה את התואר תוכנת המדיה סנטר הטובה ביותר הקיימת כיום. יחד עם מגוון סקינים ופלאגינים רחב הכולל בין השאר תמיכה בהורדת תמונות ותקצירים בעברית עבור סרטים וסדרות, צפייה נוחה במגוון רחב של תכנים ישראליים ועוד ועוד, שחלקם אף נכתבו ושופרו ע"י חברים ישראליים הגולשים כאן, התוכנה מביאה למשתמש ה-HTPC את חוויית המשתמש המעוצבת, העשירה והנוחה ביותר שיש כיום.

 

 

תוכנת השנה להתקנה ב-5 דקות: Boxee

מכל הרעש וההמולה סביב המזרימדיה Boxee Box, שכחנו כל הזמן הזה שאפשר לקבל את אותו ממשק קל ונוח גם עבור HTPC. התוכנה Boxee עבור PC (ויש גם עבור לינוקס ומקינטוש) היא באופן חד משמעי תוכנת המדיה הקלה והמהירה להתקנה והגדרה שיש כיום, והיא אינה מצריכה כלל התקנה של מקודדים ותומכת באופן מובנה בשלט רחוק, פורמטי האודיו המתקדמים ופענוח חומרה של כרטיס המסך עבור תכני HD. כל מה שצריך אחרי שיש לכם מערכת הפעלה על המחשב זה לעדכן דרייברים של כרטיס המסך מאתר היצרן, להתקין Boxee וזהו, יש לכם מערכת עובדת באופן מלא ועם תמיכה מלאה וטבעית בעברית.

 

 

מארז NAS השנה: +Synology DS411

לא סתם קראנו ל +DS411 מאגרשת של ביצועים. עם מעבד בעל זוג ליבות במהירות שעות של 1.67GHz ויכולות כתיבה וקריאה של מעל 100MBps, אין ספק כי עומד בפנינו מוצר עבור ה Power User. הכוננים הקשיחים שלכם ישארו קרירים באמצעות זוג מאווררים חרישים ואת כל הניהול תוכלו לעשות דרך תוכנת ה DSM המהפכנית של החברה.

מי שמחפש תכונות קצת יותר מתקדמות, ימצא אותן גם פה. עם אפשרות לניהול מצלמות אבטחה, שרת לעד זוג מדפסות, שרת iTunes, אפשרות להריץ אתר שלם מהבית באמצעות שרת Web, MySQL, PHP ו- FTP, הכל נגיש בקלות תחת חבילה אחת קומפקטית.

 


הפלופ של השנה: Google TV

Google TV התחיל טוב. אפילו טוב מאוד. עם שותפים חזקים כמו Logitech, Sony, Adobe, Intel, DISH וגב של Best Buy כרשת ההפצה, ההצלחה היתה כמעט מובטחת, אך משהו מאוד חשוב פוספס לאורך כל הדרך – תמיכה של חברות תוכן.

שלוש מרשתות הטלויזיה הגדולות בארה"ב הרגישו כי המוצר גוזל להם מהפרנסה ומוריד מהחשיבות של צפייה מקובלת בטלוויזיה, החלו לחסום באופן אקטיבי את ה Google TV. בכך הן הורידו את הכח שיש ל Google TV לחבר בין המסך הראשי שלנו לתכנים מקוונים. גוגל האמינה שהשם שלה והכח שלה יאפשר לה לפרוץ את מחסום התכנים והחוזים הסבוכים של הרשתות והאולפנים הגדולים. נכון לכרגע, זה פשוט לא קרה.

ה- Google TV אשר התחיל עם הרבה הבטחות באויר, הולך להיות אחד הפלופים הגדולים שידעה החברה מעולם. 

האכזבה של השנה: סגירת קו פרונטו של פיליפס

קו מוצרי פרונטו איבד מחשיבותו בשנים האחרונות ובתחילת חודש נובמבר השנה הודיעה חברת Philips כי היא סוגרת את קו הייצור. המותג פרונטו היה אחד אחד ממותגי השלטים החכמים והותיקים ביותר עד היום.

סדרת הפרונטו כללה שלטים חכמים רבים ועם אפשרות התאמה אישית מהגבוהות בשוק, הנדסת אנוש מצויינת, איכות בנייה שאחרים יכולים רק לקנא בה ושלטים שפשוט כיף להשתמש בהם. תם ונשלם.

או האמנם? שמועות חדשות מספרות על קונה אלמוני שבשל חוקי ה-EU מתכנן פשוט לשעתק את המחלקה הזו אל מחוץ ל-EU ובשל החוקים הנוקשים נאלץ לסגור קודם את החברה לכמה חודשים טרם המעבר יושלם במלואו. אם כן, צפויה לנו הפתעה רעננה בקרוב מאוד, בדמות חלק מהפרוייקטים החדשים שהתבססו על הפרונטו (כולל פאנלי שליטה מבוססי אפל אייפד ואייפון ושימוש במערכות RFX לצרכי ההפצה). מחזיקים אצבעות!!!

כתבת השנה: סדרת הכתבות של motico על תלת מימד

כמו הרבה מסורות שיש לנו באתר, גם המסורת הזאת לא נשברת ומסיבה טובה. שנת 2010 הייתה שנת הכניסה של תחום התלת מימד לסלון הביתי של רבים מאיתנו. החבר מוטי כהן, שינס מותניים ופרסם לטובת חברי האתר סדרת כתבות (והיד נטויה) אשר מסבירה את ההסטוריה של תלת מימד, דרך המימושים העכשווים וכל הבעיות והפתרונות אשר קיימים כיום. הכל מלווה בהסברים מובנים וברורים וליווי של גרפיקה מרהיבה פרי עטו.

אין ספק כי ההשקעה שמוטי ביצע במאמריו ראויה להערצה ולכן אנחנו שמחים לבחור בכתבותיו כסדרת הכתבות המנצחת של השנה.

 

 

מכשיר סלולרי: Samsung Galaxy S

לא, הוא לא אייפון אבל הגלקסי S של סמסונג קצר שבחים רבים ברחבי העולם מאז הכרזתו בחודש מרץ השנה. מלבד מערכת האנדרויד המשולבת היום במכשירים רבים, חברת סמסונג עשתה חיל השנה והציגה מכשירים רבים המתחרים במכשירי התפוח. הגלקסי S הוא מכשיר האנדרויד הראשון שבאמת כיף להחזיק ולתפעל ומשלב בתוכו בין השאר מסך Super Amoled מדהים בגודל 4", מעבד וזיכרון גבוהים ומצלמת HD.

המכשיר המעוצב בשילוב המפרט ומערכת האנדרויד הצוברת תאוצה מיום ליום, הוא הסלולרי המנצח שלנו השנה.

  

כמעט סיימנו, בעמוד הבא נחשוף את נבחרי הקהל!

 

 

 

 

נבחרי הקהל

נבחרי הקהל

במהלך השבועיים האחרונים, אתר Hometheater הריץ תחרות לבחירת נבחרי קוראי האתר לשנת 2010. להלן הנבחרים שקיבלו הכי הרבה קולות.


במקום הראשון: BOXEE BOX

מסתבר כי גם חברי האתר חושבים בדיוק כמו צוות האתר והמכשיר אשר נבחר במקום הראשון כנבחר הקהל בהפרש גדול של קולות הינו ה BOXEE BOX.

הרבה סערה עורר המכשיר עם צאתו, עם רשימת המתנה ארוכה מאוד ומחסור רציני מצד היצרן לספק את הביקוש הגובר. מי שכן הצליח לשים עליו את הידיים, גילה כי לפניו לא מזרימדיה סטנדרטי, אלא הרבה יותר.

מכשיר בהחלט מצויין וגם חברי האתר חושבים כך.

במקום השני: Onkyo TX-SR608

בשנת 2008 נבחר ה Onkyo TX-SR606 כרסיבר השנה על ידי צוות האתר וגם על ידי החברים. בשנת 2009, נבחר ה Onkyo TX-SR607 כרסיבר השנה. השנה שום דבר לא השתנה והדגם החדש, ה TX-SR608, נבחר על ידי חברי האתר במקום השני והמכובד.

עם תמורה גבוהה לכסף, הגברה בריאה, שלל חיבורים ומחיר יחסית נוח, ה TX-SR608 מהווה את אחד הרסיברים המנצחים כל שנה – ובצדק.

 

במקום השלישי: iPhone 4

שלל עוגמות הנפש אשר ליוו את השקת ה iPhone 4 לא מנעו ממנו להבחר על ידי חברי האתר במקום השלישי. זה לא משנה אם אין קליטה, המכשיר שביר ועדין לעומת קודמו או המון בעיות התוכנה אשר התקיימו בקושחת המכשיר עד לתיקונן. הציבור חם למגע של ה iPhone 4 והוא נחשב כיום לאחד הטלפונים הנחשקים ביותר.

אם רק היה קיים בצבע לבן…  או מנומר.

 

 

במקום הרביעי: Xtreamer

כמה כבר אפשר לדבר על ה Xtreamer? ובכן, עוד הרבה. אחד המכשירים הבולטים אשר חולל מהפכה בשוק המזרימי מדיה בארץ ובעולם. עם קהילה משגשגת ופורה, שלל עדכוני קושחה משמעותיים וחידושים מבית היצרן, אין ספק כי חברי האתר מאמינים במותג ובמוצר ובהחלט ההצבעות תומכות בכך.

 

 

 

במקום החמישי: Pioneer SC-LX83

דגם ה SC-LX83 הוכרז רק לקראת סוף שנת 2010, אך כבר הספיק להירכש על ידי מספר לא מבוטל של חברי פורום אשר גילו כי זהו רסיבר בהחלט מכובד ובולט לעומת המתחרים.

ה SC-LX83 מהווה את אחד הדגמים המוצלחים של חברת Pionner בסדרות הרסיברים שלה. עם מראה מהמם וחברה ששמה על קרנה את המיזוג עם iPhone כחשיבות עליונה. הרסיברים של Pioneer הינם "Made for iPhone", עם אינטגרציה מעולה אשר עוזרת לתפעל רסיבר כבד משקל בקלות בעזרת הסלולרי.   

מקום שישי: Panasonic 50V20

אומנם לא תלת מימדית, אך ה 50V20 מהווה את אחד הדגמים הטובים שהוציאה Panasonic בשנים האחרונות.

עם תמונה מצויינת מבחינת עומק השחורים ודיוק הצבע, יכולות כיול ISF מלאות, איכות בניייה טובה, שלל חיבורים ומחיר שלא משאיר מקום לספק. ה 50V20 מהווה את אחד הרכישות הבטוחות למי שמעוניין לקנות את אחד המסכים הטובים כיום ללא כניסה לתלת מימד.

 


להמשך דיון בנושא נבחרי השנה של HomeTheater.co.il לשנת 2010.


7:00
  /  
23.12.2010
  
זיו רוזנפלד

1