איך להכין ביצים מקושקשות? עם מכונת אספרסו, כמובן!

הדרך הפשוטה, המהירה, ההגיונית והנקיה ביותר להכין ביצה מקושקשת: עם צינורית ההקצפה של מכונת האספרסו שלכם!

18:55
  /  
17.01.2010
  
מאת: מוטי רדומסקי

חשבתם ששמעתם כבר הכל, הא?
אז זהו. שלא. האייטם הבא הוא אחד ההזויים שיצא לי לקרוא, בכל הקשור למכונות קפה.

האתר המכובד foodmayhem מביא לנו מדריך להכנה מהירה של ביצים מקושקשות בעזרת מכונת אספרסו. השפית המדופלמת ג´ודי וויליאמס (נשמע כמו שם גנרי אמריקאי) טוענת שאם מקציפים את הביצים בעזרת צינורית ההקצפה של מכונת אספרסו ביתית, מקבלים ביצה "קרמית, טעימה ונמסה על הלשון". כזו שלא תבייש אף דיינר אמריקאי טיפוסי.

המצרכים:

  • 2-3 ביצים אורגניות (הערת המערכת: גם ביצים רגילות תוקצפנה כהלכה, אנו בטוחים)
  • כף חמאה רכה
  • מעט מלח ופלפל לתיבול
  • גבינת פרמזן כדי לקשט את הביצים (ולשמן היטב את העורקים)

תמצית הוראות ההכנה:

  1. ערבבו במרץ ובחדווה את הביצים, החמאה והמלח בתוך כד פורצלן (הערת המערכת: יעבוד כנראה גם עם מיכל פלסטיק עמיד)
  2. הקציפו כאילו מדובר בחלב לקפוצ´ינו – ראש הצינורית צריך להיות מתחת לפני הבלילה, ובזמן ההקצפה אנחנו מקווים לקבל סחרור של בלילת הביצים בתוך המיכל

זהו. כעבור מס´ שניות התערובת תתגבש לכדי ביצה מקושקשת אוורירית ורעננה.
יש להגיש בתוספת עגבניות טריות חתוכות, ולברוח מהבית כשבעל המכונה יגלה מה עשיתם לה…

נחשו מה?
הלינק המקורי מכיל סרט וידאו בו מדגימה השפית את התועבה! בחיי! היא מקציפה ביצה עם מכונת אספרסו!

בהצלחה ובתיאבון!

לשאלות, הבהרות, תמיהות, קינות על עתיד האנושות ושאר דיונים ביצתיים אנא לחצו כאן.
(הערה: אין המערכת אחראית על כל נזק שיגרם למכונה, לביצה או למשתמש)

 

פאק פאק פאק פאקקקקקהההההה!!

 


18:55
  /  
17.1.2010
  
מאת: מוטי רדומסקי

1