חברת לוג'יטק הכריזה על HARMONY 890 PRO וכן על HARMONY 895. השלטים כוללים יכולות RF (כלומר, חדירה דרך קירות לתחנת בסיס ע"מ להפיץ את קרן האינפרה אדומה).
rnהחברה גם מציעה חיבור USB ממוחשב אשר מאפשר לשלט לשלוט במחשב בכדי להחליף בין תכנים (העברה בין תמונות, שליטה במצגות, מוזיקה, סרטים וכו'). השלטים גם תואמים ל-Z-WAVE, תקן שליטה על בקרת תאורה, מיזוג ואזעקה ביתיות.
rnכמו מכשירים אחרים בסדרה, גם מכשיר זה ניתן לתכנות "ONLINE".
rnאת ההכרזה על המכשירים ניתן לקרוא כאן
rnה-890 צפוי לעלות כ-400 דולר בארה"ב (יקר!) והוא בא עם מסך LCD צבעוני (לא מגע), בטרית ליתיום איון, חיבור USB ותמיכה בעד 15 מכשירים.
rnגירסא זולה יותר (99 דולר) של השלט HARMONY 520, ניתן לראות תמונה שלו כאן.
rnפיליפס הכריזה על מספר מוצרים חדשים בתחום השליטה, אשר בינתיים רק אתר REMOTE-CENTRAL מציג:
rnTSU7500 – מחליף את ה-TSU7000 עם זיכרון גדול יותר (48M), עיצוב חדש ונעים יותר, למידת שלטים מדוייקת יותר ולחצנים יותר מוחשיים. המכשיר צפוי לעלות כ-1000 דולר (מחיר מומלץ לצרכן, לא מחיר רחוב!) והוא בעל מסך 3.8" LCD-TFT בעל 65,000 צבעים. המכשיר צפוי להיטען תוך כשלוש שעות לכל היותר, והוא כולל עד 20 טיימרים פנימיים.
rnRFX6500 – לא מתאים לנו, אבל מדובר במערכת הפצת IR של פרונטו עם אנטנת RF מתכווננת.
rnעדיין רשמית אין הצהרות על גירסאות ארופאיות (שישווקו בארץ), אבל לפי מה שהבנתי שמות המודלים יהיו TSU960 ו- TSU990.
rnמאמר זה נכתב על ידי עפר לאור
חלק מהתכנים באתר כוללים מעת לעת קישורים לתוכניות שותפים, שעבורם האתר מקבל עמלה עם רכישה בפועל באמצעותם.
עמלה זו איננה מייקרת את עלות הרכישה של המוצרים.