סלקום משיקה נתבי STAR בטכנולוגיית WiFi7

שני נתבים חדשים תומכים ב WiFi7 - סטאר פלוס וסטאר פרו

10:56
  /     

סלקום משיקה היום (רביעי) את נתב ה-WiFi7 החדש, ה-STAR PRO ומגדיל טווח ייעודי,STAR MESH PRO, תומך טכנולוגיית WiFi7. במקביל, מודיעה על השקתו של ה-STAR+, נתב חדשני בטכנולוגיית WiFi7 dual band המתקדמת. גם איתו יושק מגדיל טווח ייעודי.

הנתב מיועד לקהל צרכני כבד, המעוניין בחבילות מהירות גבוהות וצריכת מידע בנפחים גדולים במיוחד, כמו גיימרים, יוצרי תוכן ועוד. הנתב, המבוסס על מעבד BCM68880 של חברת Broadcom, יאפשר גלישה בשלושה תדרים (2.4Ghz, 5Ghz, 6Ghz) ומסוגל להעביר מידע בקצבים גבוהים (לדברי סלקום עד פי 4 מהקיים היום) ולהעניק תמיכה לעד כ-300 מכשירים בו זמנית.

סלקום משיקה נתבי STAR בטכנולוגיית WiFi7

ה-STAR PRO תומך באופן מלא בקצבי Multi-Gig שיאפשרו גלישה בטכנולוגיית ה-XGS-PON, במהירות של עד 10 גיגה  ומכיל שתי יציאות רשת התומכות במהירות זו, אשר מאפשרות חיבור פיזי ישיר של שני מכשירים בו זמנית ישירות לנתב.

נתב ה-STAR + שיושק במהלך החודשים הקרובים, בטכנולוגיית ה-WiFi7 dual band, הוא בעל מעבד מתקדם , תומך במהירות של עד 2.5 גיגה, מאפשר תמיכה בעד 256 מכשירים בו זמנית ויאפשר גלישה בשני תדרים (2.4Ghz, 5Ghz).

שני הנתבים החדשים תומכים בטכנולוגיית MLO (Multi – Link Operation) המתקדמת , המאפשרת העברת מידע בכמה ערוצים במקביל, על מנת לתת ללקוח גלישה מהירה ויציבה יותר. בנוסף, הנתבים החדשים יספקו רוחבי פס גבוהים שיאפשרו חווית צפייה חלקה בטלוויזיות החכמות ברזולוציית k4 ו- k8 ואפשרות לנהל רשתות נפרדות לאורחים ולמכשירים חכמים בבית (IoT). בנוסף, יאופיינו הנתבים בהשהיה נמוכה במיוחד (Low Latency) ותמיכה בתקינת Easy Mesh.

סלקום משיקה נתבי STAR בטכנולוגיית WiFi7

קו העיצוב שנבחר עבור הנתבים הוא  מודרני, מינימליסטי ונקי, עם שימוש בבד כחומר מרכזי, על מנת להעניק לנתב מראה חמים יותר וטבעי בתוך חלל הבית. לדברי סלקום המטרה הייתה לייצר נתב חדשני ומתקדם, אך כזה שיוכל להשתלב בחלל מרכזי ובאופן הרמוני בהתאם לטעם הלקוח. אורות הנתבים כבויים ונדלקים רק בעת תקלה, על מנת לאפשר נראות נקייה מחד וקריאה קלה ונוחה של אינדיקציות מאידך, למעט הכוכב של סלקום, שמואר כל העת. בנוסף עשויים המוצרים החדשים כולם מ-100% פלסטיק ממוחזר והם ידידותיים לסביבה.

מחירים

מחיר הנתב יעלה 40 ש"ח לחודש ומחיר ה-STAR MESH PRO יעלה 20 ש"ח לחודש, כאשר מאה הלקוחות הראשונים שיצטרפו להרשמה המוקדמת ייהנו מחודשיים בחינם על המוצרים. סלקום תאפשר חיבור לחבילות 5 גיגה, אותן החלה לשווק בפברואר שנה שעברה.

ההרשמה המוקדמת לנתב החדשה-STAR PRO תפתח היום ללקוחות והמכירה תחל בשבועות הקרובים.

דפנה אגסי בר, סמנכ"לית שיווק סלקום: " המטרה שלנו היא להנגיש את טכנולוגיית ה-WiFi7 לכל בית בישראל ולהעניק לכולם חווית גלישה מהירה, חלקה ויציבה עם אינטרנט הסיבים העוצמתי של סלקום. העיצוב החדשני והנקי והתמחור ההוגן הופכים אתSTAR PRO  ו-STAR PLUS למוצרים אטרקטיביים במיוחד ואנחנו בסלקום גאים להוביל עוד מהפכה בשוק הסיבים בישראל."

אבי גרינמן, סמנכ"ל הנדסה סלקום: "אחרי שהייתה הראשונה להשיק מהירות 5 גיגה בישראל, סלקום מביאה את קפיצת המדרגה הטכנולוגית הבאה עם השקת משפחת ה-STAR החדשה. הנתב החדש שמושק היום, עובד בטכנולוגיית WiFi7 3-band, הוא החדשני והמתקדם ביותר, המעניק תמיכה במהירות של עד 10 גיגה ובטכנולוגיית MLO שמאפשרת ביצועי WiFi מיטביים. הנתב תוכנן ויוצר במיוחד לצרכיהם של לקוחות סלקום והוא יחיד מסוגו."

לשרשור תגובות לחץ כאן